Рецепт Перець в томатному соусі з кетчупом фото

Перець в томатному соусі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Болгарський перець, Часник, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Для діабетиків
На обід, На вечерю

Смачна і проста закуска, яка підійде як доповнення і до м'яса, і до риби. У літньо-осінній сезон неодмінно спробуйте!

Приготувати перець в томатному соусі з кетчупом дуже просто! інгредієнти доступні, а процес не забере багато часу. Закуска хороша з м'ясом, рибою або просто вареними макаронами. Беріть рецепт на замітку!

  • Болгарський перець - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука (великий)
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Томатний кетчуп - 3-4 Ст. Ложок (без цукру і крохмалю)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Вода - 100-150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
перець в томатному соусі з кетчупом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
перець в томатному соусі з кетчупом - фото крок 2
Перець очистіть від насіння, промийте та висушіть паперовим рушником.
перець в томатному соусі з кетчупом - фото крок 3
Покладіть перець у форму для запікання, змастіть рослинною олією і відправте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30 хвилин. Шкірка повинна обвуглитися і роздутися.
перець в томатному соусі з кетчупом - фото крок 4
Перець очистіть від шкірки і розрізати на 3-4 частини.
перець в томатному соусі з кетчупом - фото крок 5
На сковороді розігрійте масло і покладіть нарізаний пір'ям цибулю.
перець в томатному соусі з кетчупом - фото крок 6
Обсмажте цибулю періодично помішуючи до готовності.
перець в томатному соусі з кетчупом - фото крок 7
Потім додайте кетчуп і подрібнений ножем часник.
перець в томатному соусі з кетчупом - фото крок 8
Обсмажте все разом протягом двох хвилин і влийте гарячу воду. Додайте за смаком сіль.
перець в томатному соусі з кетчупом - фото крок 9
Додайте приготовлену томатну заливку до остившему перцю. Перемішайте і приберіть в холодильник на пару годин.
перець в томатному соусі з кетчупом - фото крок 10
Перець просочиться смаками і ароматами підливи. Виходить ніжна і ароматна закуска. Смачного!

Схожі рецепти