Перець в томатному соусі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і проста закуска, яка підійде як доповнення і до м'яса, і до риби. У літньо-осінній сезон неодмінно спробуйте!
Приготувати перець в томатному соусі з кетчупом дуже просто! інгредієнти доступні, а процес не забере багато часу. Закуска хороша з м'ясом, рибою або просто вареними макаронами. Беріть рецепт на замітку!
- Болгарський перець - 600 грам
- Цибуля - 1 штука (великий)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Томатний кетчуп - 3-4 Ст. Ложок (без цукру і крохмалю)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Вода - 100-150 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Перець очистіть від насіння, промийте та висушіть паперовим рушником.
Покладіть перець у форму для запікання, змастіть рослинною олією і відправте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 30 хвилин. Шкірка повинна обвуглитися і роздутися.
Перець очистіть від шкірки і розрізати на 3-4 частини.
На сковороді розігрійте масло і покладіть нарізаний пір'ям цибулю.
Обсмажте цибулю періодично помішуючи до готовності.
Потім додайте кетчуп і подрібнений ножем часник.
Обсмажте все разом протягом двох хвилин і влийте гарячу воду. Додайте за смаком сіль.
Додайте приготовлену томатну заливку до остившему перцю. Перемішайте і приберіть в холодильник на пару годин.
Перець просочиться смаками і ароматами підливи. Виходить ніжна і ароматна закуска. Смачного!