Куряча печінка в томатному соусі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне, просте і швидке в приготуванні блюдо. Подавати можна з будь-яким гарніром або самостійно.
Куряча печінка продукт корисний і цілком дієтичний. Незамінна печінку і при цукровому діабеті. Пропоную приготувати курячу печінку з кетчупом. Дуже смачно, рекомендую!
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Томатний кетчуп - 150 грам (без цукру і крохмалю)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
На сковороді розігрійте олію і покладіть нарізану кубиками цибулю і терту моркву.
Обсмажте овочі, періодично помішуючи, до м'якості.
Додайте нарізану шматочками курячу печінку.
Обсмажте все разом до легкого рум'янцю печінки. Печінка повинна поміняти колір, але при цьому всередині залишитися рожевою.
Кетчуп розбавте навпіл з водою і влийте в сковороду.
Гасіть блюдо на середньому вогні 4-5 хвилин. Важливо печінка не перетримати, інакше вона стане жорсткою.
В самому кінці за бажанням можна додати свіжу зелень.
Куряча печінка в томатному соусі готова.
Смачного!