Рецепт Куряча печінка в томатному соусі фото

Куряча печінка в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Субпродукти, а особливо печінку, – очень простой продукт, з яким можна досить багато експериментувати. Хочу запропонувати вам на пробу класну ідею, як зробити курячу печінку в томатному соусі.

Опис приготування:

Для приготування соусу можна використовувати як свіжі помідори, так і томатний сік. Це досить простий рецепт смачного страви, яке відмінно підійде на обід або вечерю. Печінка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром або овочами.

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець, цукор - За смаком
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 1
1. Недорогий і простий набір необхідних інгредієнтів.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулину.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 3
3. Викладіть на сковороду, додайте трохи олії і поставте на вогонь.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 4
4. Моркву натріть на тертці.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 5
5. І додайте на сковороду до цибулі.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 6
6. Печінка вимийте, обсушити і з'єднайте з борошном.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 7
7. Надішліть печінку до обсмаженою овочам.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 8
8. Смажте хвилин 5 на середньому вогні. Посоліть і поперчіть за смаком.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 9
9. Влийте томатний сік.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 10
10. Додайте щіпку цукру.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 11
11. Томіть ще хвилин 5-7 до повної готовності.
куряча печінка в томатному соусі - фото крок 12
12. Перед подачею можна доповнити печінку свіжою зеленню.

Схожі рецепти