Куряча печінка в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Субпродукти, а особливо печінку, – очень простой продукт, з яким можна досить багато експериментувати. Хочу запропонувати вам на пробу класну ідею, як зробити курячу печінку в томатному соусі.
Для приготування соусу можна використовувати як свіжі помідори, так і томатний сік. Це досить простий рецепт смачного страви, яке відмінно підійде на обід або вечерю. Печінка прекрасно поєднується з будь-яким гарніром або овочами.
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатний сік - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, цукор - За смаком
1. Недорогий і простий набір необхідних інгредієнтів.
2. Очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулину.
3. Викладіть на сковороду, додайте трохи олії і поставте на вогонь.
4. Моркву натріть на тертці.
5. І додайте на сковороду до цибулі.
6. Печінка вимийте, обсушити і з'єднайте з борошном.
7. Надішліть печінку до обсмаженою овочам.
8. Смажте хвилин 5 на середньому вогні. Посоліть і поперчіть за смаком.
9. Влийте томатний сік.
10. Додайте щіпку цукру.
11. Томіть ще хвилин 5-7 до повної готовності.
12. Перед подачею можна доповнити печінку свіжою зеленню.