Печінка в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Любите печенку? Тога вам напевно захочеться дізнатися новий рецепт з нею. Дивіться, як приготувати печінку в томатному соусі з овочами. Дуже просте в приготуванні гаряче блюдо. Пробуйте на здоров'я.
Якщо вам потрібно швидко приготувати м'ясну страву, то крок з вимочуванням печінки в молоці можна пропустити. Завдяки соусу з томатної пасти і сметани будь-яка гіркота, яка могла б почуватися, просто зникне.
- Печінка свиняча - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Для початку промийте печінку і, якщо хочете позбутися від гіркоти, потримайте її в молоці близько 40 хвилин. Потім обмийте і просушіть м'ясо, наріжте на зручні шматочки, обваляйте їх у борошні.
Надішліть печінку обсмажувати до золотистого кольору на рослинній олії. Тим часом очистіть моркву і цибулю, дрібно їх наріжте.
Надішліть овочі обсмажувати до м'яса, залиште все разом готуватися хвилин на 5, перемішуйте періодично.
Тепер зробимо ароматну томатну підливу до печінки. Для цього в сковороду з м'ясом налийте 200 мл чистої води, покладіть томатну пасту і сметану, сіль все povkusu, перемішайте і тушкуйте хвилин 10. Подавайте блюдо гарячим з улюбленим гарніром.