Рецепт Печінка в томатному соусі фото

Печінка в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Любите печенку? Тога вам напевно захочеться дізнатися новий рецепт з нею. Дивіться, як приготувати печінку в томатному соусі з овочами. Дуже просте в приготуванні гаряче блюдо. Пробуйте на здоров'я.

Опис приготування:

Якщо вам потрібно швидко приготувати м'ясну страву, то крок з вимочуванням печінки в молоці можна пропустити. Завдяки соусу з томатної пасти і сметани будь-яка гіркота, яка могла б почуватися, просто зникне.


  • Печінка свиняча - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
печінка в томатному соусі - фото крок 1
Для початку промийте печінку і, якщо хочете позбутися від гіркоти, потримайте її в молоці близько 40 хвилин. Потім обмийте і просушіть м'ясо, наріжте на зручні шматочки, обваляйте їх у борошні.
печінка в томатному соусі - фото крок 2
Надішліть печінку обсмажувати до золотистого кольору на рослинній олії. Тим часом очистіть моркву і цибулю, дрібно їх наріжте.
печінка в томатному соусі - фото крок 3
Надішліть овочі обсмажувати до м'яса, залиште все разом готуватися хвилин на 5, перемішуйте періодично.
печінка в томатному соусі - фото крок 4
Тепер зробимо ароматну томатну підливу до печінки. Для цього в сковороду з м'ясом налийте 200 мл чистої води, покладіть томатну пасту і сметану, сіль все povkusu, перемішайте і тушкуйте хвилин 10. Подавайте блюдо гарячим з улюбленим гарніром.

Схожі рецепти