Пишні оладки на гарячому кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт дуже простий, а оладки виходять пишні, ніжні і смачні. Обов'язково спробуйте!
Оладки за цим рецептом виходять незвичайно ніжні, повітряні і смачні. Все завдяки гарячому кефіру! Кефір можна брати будь-якої жирності, причому однаково підійде як свіжий, так і кислий. Приготувати пишні оладки на кефірі можна до сніданку або в якості перекусу протягом дня. Подавайте їх зі сметаною, згущеним молоком або будь-яким солодким сиропом.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Кефір - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Кефір поставте в мікрохвильовку на 2 хвилини. За цей час він повинен підігрітися, а зверху повинна буде утворитися ось така пориста поверхня.
Окремо в глибокій мисці збийте яйце з цукром і сіллю.
Додайте гарячий кефір.
Перемішайте і частинами введіть борошно.
В самому кінці додайте соду і перемішайте все ще раз.
Розігрійте сковороду з маслом і викладайте тісто за допомогою столової ложки.
Обсмажуйте оладки на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
Пишні оладки на гарячому кефірі готові. Смачного!