Рецепт Скумбрія в аерогрилі фото

Скумбрія в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати скумбрію в аерогрилі. Блюдо вийде дуже ароматним, соковитим і смачним. Не будемо довго тягнути час, приступимо до приготування.

Ось так, виявляється, можна легко і просто приготувати скумбрію в аерогрилі. Блюдо виходить дуже презентабельним, смачним і ароматним. За бажанням можна начинити рибку всередині цибулею і лимоном. Так вона буде ще смачніше! Дерзайте

  • Скумбрія - 3 штуки
  • Рідкий дим - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Соняшникова олія - 1 Чайна ложка
1
Починаємо приготування з того, що гарненько промиваємо рибку під водою, видаляємо нутрощі і голову.
2
Поливаємо рибу лимонним соком, натираємо з усіх боків сіллю і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
3
У аерогриль встановлюємо грати для копчення, викладаємо тріску. Рибку, яка вже промаринувалося, змащуємо рідким димом і викладаємо на решітку.
4
Включаємо низький обдув при температурі 180 градусів і коптимо рибку протягом 25 хвилин. Рибка готова, смачного

Схожі рецепти