Скляна локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Є прихильником азіатської кухні, любите цікаві смакові поєднання або просто хочете спробувати щось новеньке? Тоді спробуйте рецепт, як приготувати скляну локшину з свининою.
Якщо любите пробувати нові і незвичайні смаки, тоді вам точно варто спробувати приготувати цю страву. Скляну локшину без проблем можна купити в супермаркеті, а інші складові не є рідкістю для наших широт. Вся родзинка цієї страви полягає в маринаді для свинини, адже скляна локшина сама по собі позбавлена смаку.
- Свинина - 250 грам
- Скляна локшина - 2 пучка
- Курячий бульйон - 200 мілілітрів
- Часник сухий - 2 Ст. Ложки
- Імбир сухий - 2 Ст. Ложки
- Соус чилі - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Мелений перець - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
- Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Вино біле - 1 Ст. Ложка
1. Свинину миємо й пропускаємо через м'ясорубку, отриманий фарш перекладаємо в миску, додаємо до нього вино, соєвий соус, кунжутну олію, крохмаль, мелений перець. Перемішуємо і залишаємо маринуватися 20 хвилин.
2. Скляну локшину замочуємо в мисці з холодною водою, після того як вона стане м'якою, зливаємо воду.
3. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо трохи олії, кидаємо замаринований фарш, додаємо імбир і часник, обсмажуємо до готовності.
4. Коли фарш придбав золотистий колір, додаємо соус чилі, вливаємо курячий бульйон і кладемо скляну локшину, насипаємо цукор і готуємо до повного випаровування рідини.
5. Готову локшину перекладаємо на тарілку і прикрашаємо нарубаним зеленою цибулею. Смачного!