Скляна локшина
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний і смачний обід? легко! Хочу поділитися своїм улюбленим варіантом, як приготувати скляну локшину з овочами і креветками, яка напевно приємно здивує ваших близьких.
Ця страва готується буквально за пару хвилин. А смак - відмінний! При бажанні креветки можна обсмажити в тесті. Страву можна вживати як самостійне або з гарніром з картоплі, рису. Крім того, фунчоза може зайняти своє місце на вашому святковому столі. Така локшина виглядає дуже яскраво і гармонійно.
- Funčoza - 100 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Мокрковь - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки (для смаження.)
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Креветки - 20 штук
- Сік лимона - 1 штука (для заправки.)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для заправки.)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка (для заправки.)
1
Залийте локшину окропом і залиште на 5 хвилин.
2
Злийте воду і промийте локшину холодною водою.
3
Всі овочі порізати соломкою, а цибулю - кільцями. Обсмажте на сковороді кілька хвилин.
4
Окремо обсмажте моркву з часником. Теж не доводьте до готовності.
5
Креветки поріжте навпіл і обсмажте.
6
Змішайте локшину з овочами і заправте соком лимона і соєвим соусом. Надішліть в холодильник на півгодини.
7
Смачного!