Рецепт Скляна локшина фото

Скляна локшина
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Оригінальний і смачний обід? легко! Хочу поділитися своїм улюбленим варіантом, як приготувати скляну локшину з овочами і креветками, яка напевно приємно здивує ваших близьких.

Опис приготування:

Ця страва готується буквально за пару хвилин. А смак - відмінний! При бажанні креветки можна обсмажити в тесті. Страву можна вживати як самостійне або з гарніром з картоплі, рису. Крім того, фунчоза може зайняти своє місце на вашому святковому столі. Така локшина виглядає дуже яскраво і гармонійно.

  • Funčoza - 100 грам
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Мокрковь - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки (для смаження.)
  • Часник - 3 зубчики
  • Петрушка - 1 пучок
  • Креветки - 20 штук
  • Сік лимона - 1 штука (для заправки.)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для заправки.)
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка (для заправки.)
1
Залийте локшину окропом і залиште на 5 хвилин.
2
Злийте воду і промийте локшину холодною водою.
3
Всі овочі порізати соломкою, а цибулю - кільцями. Обсмажте на сковороді кілька хвилин.
4
Окремо обсмажте моркву з часником. Теж не доводьте до готовності.
5
Креветки поріжте навпіл і обсмажте.
6
Змішайте локшину з овочами і заправте соком лимона і соєвим соусом. Надішліть в холодильник на півгодини.
7
Смачного!

Схожі рецепти