Рецепт Скляна локшина з морепродуктами фото

Скляна локшина з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Локшина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Морепродукти не тільки смачні, але і корисні. З ними готують багато страв: перші, другі, прохолодні напої, салати, роли, макаронні вироби. Дивіться, як приготувати скляну локшину з морепродуктами.

Таке блюдо відмінно підходить для легкого і ситної вечері або обіду, а якщо любите азіатську кухню, то такий рецепт надзвичайно порадує. Знайти свіжі і якісні морепродукти може бути проблематично, тому можна сміливо використовувати заморожені. Можна використовувати поєднання різних морепродуктів, які тільки знайдете. Локшину можна подавати зі свіжими або тушкованими овочами.

  • Скляна локшина - 200 грам
  • Морепродукти - 200 грам (суміш)
  • Часник - 2 зубчики
  • Крем - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 20 грам
скляна локшина з морепродуктами - фото крок 1
1. Сковороду ставимо на вогонь, кладемо в неї шматочок вершкового масла. Чистим чеснок, нарізаємо його тонкими пластинками, обсмажуємо на розпеченій сковороді до появи коричневого кольору, потім прибираємо сковороду з вогню і виймаємо часник.
скляна локшина з морепродуктами - фото крок 2
2. Коктейль з морепродуктів размораживаем в холодній воді, після чого промиваємо під проточною водою. В упаковці всі морепродукти вже почищені і часто навіть порізані. Сковороду з маслом після часнику відправляємо на вогонь і розігріваємо, обсмажуємо морепродукти близько п'яти хвилин, після чого додаємо сметану і трохи води, тушкуємо під закритою кришкою 2-3 хвилини, прибираємо з вогню.
скляна локшина з морепродуктами - фото крок 3
3. Скляну локшину відварюємо в підсоленій воді 3-5 хвилин, після чого відкидаємо її на друшляк.
скляна локшина з морепродуктами - фото крок 4
4. Рисову локшину викладаємо на тарілку, зверху додаємо морепродукти і подаємо до столу.

Схожі рецепти