Рецепт Скляна локшина з фаршем і овочами фото

Скляна локшина з фаршем і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Фарш, Локшина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Скляна локшина з фаршем і овочами обов'язково припаде до смаку любителям східної і азіатської кухні, а також любителям приколів. Спробуйте і ви приготувати таке смачне блюдо будинку.

Щоб дізнатися, як приготувати скляну локшину з фаршем і овочами, прочитайте цей рецепт. Азіатська кухня дуже багатогранна. У ній використовуються самі незвичайні і екстравагантні інгредієнти. Саме до таких і належить прозора скляна локшина.

  • Локшина скляна - 100 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибулина - 1 штука
  • Фарш - 400 грам
  • Чилі - 1 штука
  • Кріп, петрушка, Зелена цибуля - 1 пучок
  • Лимонний сік соєвий соус сіль, перець - За смаком
  • Кунжутну олію - 2-3 Ст. Ложок
скляна локшина з фаршем і овочами - фото крок 1
Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння, вимийте його. Нарубаєте цибулька півкільцями (або дрібніше). Влийте в сковороду кунжутне масло, розігрійте її на середньому вогні. Обсмажте цибулю до золотистого кольору разом з подрібненим перчиком чилі.
скляна локшина з фаршем і овочами - фото крок 2
Додайте до цибулі фарш. Ретельно перемішуючи, обсмажуйте фарш близько десяти хвилин. Ви можете взяти вже готовий фарш, а можете самостійно перекрутити через м'ясорубку свинину, яловичину або курку.
скляна локшина з фаршем і овочами - фото крок 3
Помідори вимийте і висушіть. Розріжте кожен помідор на чотири частини. Видаліть з середини непотрібні насіння.
скляна локшина з фаршем і овочами - фото крок 4
Огірок також вимийте і очистіть від шкірки. Після цього розріжте його на дві рівні частини і ложкою видаліть з середини все зміна у кожній частині.
скляна локшина з фаршем і овочами - фото крок 5
Скляну локшину залийте окропом, дайте їй набрякнути. Відкиньте лапшу на друшляк. Можете порізати її ножицями, щоб було зручніше їсти.
скляна локшина з фаршем і овочами - фото крок 6
Додайте овочі і локшину в сковороду з фаршем, приправити сіллю, поперчіть інгредієнти. Додайте лимонний сік і соєвий соус. Томіть під кришкою ще п'ять хвилин. В кінці приготування посипте рубаною зеленню і кунжутним насінням.

Схожі рецепти