Скляна локшина з фаршем і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Скляна локшина з фаршем і овочами обов'язково припаде до смаку любителям східної і азіатської кухні, а також любителям приколів. Спробуйте і ви приготувати таке смачне блюдо будинку.
Щоб дізнатися, як приготувати скляну локшину з фаршем і овочами, прочитайте цей рецепт. Азіатська кухня дуже багатогранна. У ній використовуються самі незвичайні і екстравагантні інгредієнти. Саме до таких і належить прозора скляна локшина.
- Локшина скляна - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Цибулина - 1 штука
- Фарш - 400 грам
- Чилі - 1 штука
- Кріп, петрушка, Зелена цибуля - 1 пучок
- Лимонний сік соєвий соус сіль, перець - За смаком
- Кунжутну олію - 2-3 Ст. Ложок
Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння, вимийте його. Нарубаєте цибулька півкільцями (або дрібніше). Влийте в сковороду кунжутне масло, розігрійте її на середньому вогні. Обсмажте цибулю до золотистого кольору разом з подрібненим перчиком чилі.
Додайте до цибулі фарш. Ретельно перемішуючи, обсмажуйте фарш близько десяти хвилин. Ви можете взяти вже готовий фарш, а можете самостійно перекрутити через м'ясорубку свинину, яловичину або курку.
Помідори вимийте і висушіть. Розріжте кожен помідор на чотири частини. Видаліть з середини непотрібні насіння.
Огірок також вимийте і очистіть від шкірки. Після цього розріжте його на дві рівні частини і ложкою видаліть з середини все зміна у кожній частині.
Скляну локшину залийте окропом, дайте їй набрякнути. Відкиньте лапшу на друшляк. Можете порізати її ножицями, щоб було зручніше їсти.
Додайте овочі і локшину в сковороду з фаршем, приправити сіллю, поперчіть інгредієнти. Додайте лимонний сік і соєвий соус. Томіть під кришкою ще п'ять хвилин. В кінці приготування посипте рубаною зеленню і кунжутним насінням.