Рецепт Скляна локшина з овочами фото

Скляна локшина з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Локшина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете дізнатися, як приготувати скляну локшину з овочами? Тоді йдіть цим рецептом. Це дуже легке і корисне блюдо, яке підійде для тих, хто дотримується вегетаріанського харчування.

Більш ситний варіант цієї страви має на увазі наявність курячого яйця. В цьому випадку яйце потрібно обсмажити на невеликій кількості рослинного масла. Разом з яйцем можна злегка обсмажити і горох зі спаржею, а потім важливо добре все змішати.

До цієї страви відмінно підійдуть горішки, наприклад, kedrovиe, а також всілякі насіння.

  • Локшина скляна - 100 грам(1 упаковка)
  • Sparzha - 50 грам
  • Горошок зелений свіжий - 50 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Імбир сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Мед рідкий - 0, 5 чайних ложки
скляна локшина з овочами - фото крок 1
Зелений горошок і спаржу потрібно відварити. Якщо овочі у вас заморожені, то попередньо їх необхідно розморозити. Варити овочі треба в підсоленій киплячій воді близько 4-5 хвилин. Потім відкиньте їх на друшляк.
скляна локшина з овочами - фото крок 2
Приготуйте соус. Для цього змішайте соєвий соус і сушений імбир. Сюди ж потрібно додати мед. Якщо він твердий, то його необхідно трохи розігріти. Добре перемішайте всі інгредієнти соусу. За бажанням додайте до нього кунжутне насіння.
скляна локшина з овочами - фото крок 3
Рисову локшину потрібно готувати відповідно до інструкції на упаковці. Як правило, локшину потрібно заливати окропом і настоювати протягом 5-8 хвилин. Запарені таким чином локшина вже готова до вживання.
скляна локшина з овочами - фото крок 4
У тарілці змішайте локшину і овочі. За смаком заправте блюдо соусом. Подавати його потрібно відразу, поки воно ще тепле, так як локшина дуже швидко остигає.

Схожі рецепти