Скляна локшина з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати скляну локшину з овочами? Тоді йдіть цим рецептом. Це дуже легке і корисне блюдо, яке підійде для тих, хто дотримується вегетаріанського харчування.
Більш ситний варіант цієї страви має на увазі наявність курячого яйця. В цьому випадку яйце потрібно обсмажити на невеликій кількості рослинного масла. Разом з яйцем можна злегка обсмажити і горох зі спаржею, а потім важливо добре все змішати.
До цієї страви відмінно підійдуть горішки, наприклад, kedrovиe, а також всілякі насіння.
- Локшина скляна - 100 грам(1 упаковка)
- Sparzha - 50 грам
- Горошок зелений свіжий - 50 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Імбир сушений - 0, 5 чайних ложки
- Мед рідкий - 0, 5 чайних ложки
Зелений горошок і спаржу потрібно відварити. Якщо овочі у вас заморожені, то попередньо їх необхідно розморозити. Варити овочі треба в підсоленій киплячій воді близько 4-5 хвилин. Потім відкиньте їх на друшляк.
Приготуйте соус. Для цього змішайте соєвий соус і сушений імбир. Сюди ж потрібно додати мед. Якщо він твердий, то його необхідно трохи розігріти. Добре перемішайте всі інгредієнти соусу. За бажанням додайте до нього кунжутне насіння.
Рисову локшину потрібно готувати відповідно до інструкції на упаковці. Як правило, локшину потрібно заливати окропом і настоювати протягом 5-8 хвилин. Запарені таким чином локшина вже готова до вживання.
У тарілці змішайте локшину і овочі. За смаком заправте блюдо соусом. Подавати його потрібно відразу, поки воно ще тепле, так як локшина дуже швидко остигає.