Рецепт Сьомга в листковому тісті фото

Сьомга в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Листкове тісто , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви в тесті
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьомга - королева риб, і будь-який страви з її"участю" стане воістину королівським. Приготувати сьомгу в листковому тісті досить просто і дуже швидко при наявності готового тіста.

Опис приготування:

Це страви - варіації & Quot відомого; Салмон ен croute" (лосось в скоринці). Для його приготування можна брати філе будь-якої червоної риби. До неї можна додати зелень, змішану з вершковим маслом, сир і навіть гриби або морепродукти. Дайте вашої фантазії волю, не бійтеся сміливих смакових експериментів.

  • Філе сьомги - 500 грам
  • Зелень - 20 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Листкове тісто - 500 грам
  • Яєчний жовток - 1 штук (для змазування)
сьомга в листковому тісті - фото крок 1
1. Сьомга нам знадобиться в кількості 500 г. Філе потрібно ретельно вимити, після чого дайте йому трохи обсохнути.
сьомга в листковому тісті - фото крок 2
2. Нарізаємо дрібно зелень. Її беріть будь-яку, яку тільки любите.
сьомга в листковому тісті - фото крок 3
3. Змішуємо зелень з вершковим маслом і викладаємо її на філе сьомги.
сьомга в листковому тісті - фото крок 4
4. Солимо і приправляємо за смаком, після чого закриваємо все другим пластом філе.
сьомга в листковому тісті - фото крок 5
5. Розкачуємо шар листкового тіста, викладаємо в центр рибу, а потім закриваємо другим шаром тіста. Робимо форму рибки, а поверхню прикрашаємо візерунками з тіста.
сьомга в листковому тісті - фото крок 6
6. Відправляємо блюдо в розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо при температурі 190 градусів до золотистого кольору.
сьомга в листковому тісті - фото крок 7
7. У розрізі сьомга в листковому тісті виглядає приголомшливо! Подавати її можна і в гарячому, і в холодному вигляді, а вишукане вино стане відмінним доповненням до цієї чудової рибку.

Схожі рецепти