Сьомга в глазурі
(покроковий рецепт з фото)
Вже вкотре переконуюся, що багато рецепти в азіатському стилі готуються швидко і просто. Їх фішка в виборі свіжих продуктів в поєднанні з яскравим соусом. Цей варіант тому підтвердження. Читайте!
Пропоную вам прочитати про те, як приготувати сьомгу в глазурі. На це у вас піде всього 15 хвилин! На гарнір подавайте рис і овочі на пару. Найголовніше тут - створити соус, який одночасно буде глазур'ю. Тому риба і виходить з такою апетитною скоринкою і гостро-солодко-солоним смаком.
- Файл лосося - 6 штук
- Цукор - 75 грам (коричневий)
- Соєвий соус - 80 мілілітрів
- Мірі - 80 мілілітрів
- Хересний оцет - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 чайних ложки
- Червоний перець - 0, 25 чайних ложки (пластівцями)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. У сотейнику з'єднайте соєвий соус, Мірі, оцет, цукор, гірчицю, перець, воду і крохмаль.
2. Потім доведіть рідину до кипіння. Варіть все 1 хвилину, а потім вимкніть.
3. Тим часом рибу натріть сіллю.
4. Обсмажте сьомгу в розігрітій олії з кожного боку по 4 хвилини.
5. Відразу ж полийте філе теплим соусом зверху - і подавайте блюдо. Смачного!