Рецепт Сьомга в глазурі фото

Сьомга в глазурі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Вже вкотре переконуюся, що багато рецепти в азіатському стилі готуються швидко і просто. Їх фішка в виборі свіжих продуктів в поєднанні з яскравим соусом. Цей варіант тому підтвердження. Читайте!

Опис приготування:

Пропоную вам прочитати про те, як приготувати сьомгу в глазурі. На це у вас піде всього 15 хвилин! На гарнір подавайте рис і овочі на пару. Найголовніше тут - створити соус, який одночасно буде глазур'ю. Тому риба і виходить з такою апетитною скоринкою і гостро-солодко-солоним смаком.

  • Файл лосося - 6 штук
  • Цукор - 75 грам (коричневий)
  • Соєвий соус - 80 мілілітрів
  • Мірі - 80 мілілітрів
  • Хересний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 чайних ложки
  • Червоний перець - 0, 25 чайних ложки (пластівцями)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
сьомга в глазурі - фото крок 1
1. У сотейнику з'єднайте соєвий соус, Мірі, оцет, цукор, гірчицю, перець, воду і крохмаль.
сьомга в глазурі - фото крок 2
2. Потім доведіть рідину до кипіння. Варіть все 1 хвилину, а потім вимкніть.
сьомга в глазурі - фото крок 3
3. Тим часом рибу натріть сіллю.
сьомга в глазурі - фото крок 4
4. Обсмажте сьомгу в розігрітій олії з кожного боку по 4 хвилини.
сьомга в глазурі - фото крок 5
5. Відразу ж полийте філе теплим соусом зверху - і подавайте блюдо. Смачного!

Схожі рецепти