Десерт «Пшениця в глазурі»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже швидкий і неймовірно простий рецепт, як приготувати десерт "пшениця в глазурі", який можна без проблем зробити за пару хвилин. Відмінний варіант, коли немає сил або часу в обріз.
Немає нічого простіше, ніж приготувати десерт вже з готових продуктів. В цьому випадку я використав повітряну пшеницю, яку можна купити в будь-якому супермаркеті. Таке ласощі не тільки смачне, але і корисне, тому його можна давати дітям або зайнятися його приготуванням разом з дітьми. У моєму рецепті сервірую пшеницю в скляних салатницях, але можна подати її в звичайній тарілці або тарталетках.
- Пшениця повітряна - 100 грам
- Тростинний цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Сухе молоко - 1 Ст. Ложка
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Ваніль - За смаком
2. Змішую сухе молоко з какао і ваніллю до смаку, додаю сипучі продукти в сотейник і перемішую.
4. Всипаю повітряну пшеницю в сотейник і відразу ж перемішую до однорідної консистенції.