Рецепт Десерт «Пшениця в глазурі» фото

Десерт «Пшениця в глазурі»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Крупи , Вершкове масло , Пшоно і пшениця , Мед
Страви без випічки
На швидку руку , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Дуже швидкий і неймовірно простий рецепт, як приготувати десерт"Пшениця в глазурі" , який можна без проблем зробити за пару хвилин. Відмінний варіант, коли немає сил або часу в обріз.

Опис приготування:

Немає нічого простіше, ніж приготувати десерт вже з готових продуктів. В цьому випадку я використав повітряну пшеницю, яку можна купити в будь-якому супермаркеті. Таке ласощі не тільки смачне, але і корисне, тому його можна давати дітям або зайнятися його приготуванням разом з дітьми. У моєму рецепті сервірую пшеницю в скляних салатницях, але можна подати її в звичайній тарілці або тарталетках.

  • Пшениця повітряна - 100 грам
  • Тростинний цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Сухе молоко - 1 Ст. Ложка
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Ваніль - За смаком
десерт & Quot; Пшениця в глазурі
1. У сотейник викладаю вершкове масло, додаю мед і цукровий пісок.
десерт & Quot; Пшениця в глазурі
2. Змішую сухе молоко з какао і ваніллю до смаку, додаю сипучі продукти в сотейник і перемішую.
десерт & Quot; Пшениця в глазурі
3. Відправляю сотейник на повільний вогонь і весь час помішують ложкою до розчинення і утворення однорідної маси, після закипання тримаю масу на вогні 1-2 хвилини і прибираю.
десерт & Quot; Пшениця в глазурі
4. Всипаю повітряну пшеницю в сотейник і відразу ж перемішую до однорідної консистенції.
десерт & Quot; Пшениця в глазурі
5. Викладаю десерт в скляні салатники, прикрашаю і відразу подаю. Смачного!

Схожі рецепти