Рецепт Пшениця фото

Пшениця
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Крупи, Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід

Ще з давніх часів люди знали користь пророщених зерен. У них міститься велика кількість важливих мікроелементів. І в цей же час паростки підходять для дієтичного харчування. Зробіть їх самі!

Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати пшеницю пророщену, якщо ви хочете перейти до правильного харчування. Вона містить багато вітамінів, протеїнів, клітковини і інших важливих речей. Їжте паростки з ранку, і у вас буде добре працювати шлунок, стабілізується кровоносна система, покращиться шкіра, та й взагалі організм буде вам вдячний.

  • Пшениця - 100 грам
  • Вода очищена - 1 літр
пшениця - фото крок 1
Пшеницю промийте чистою водою і переберіть.
пшениця - фото крок 2
Потім викладіть зерна в один шар на піднос. Накрийте їх марлею в 2-4 шару.
пшениця - фото крок 3
Влийте трохи води. Залиште пшеницю на 12-16 годин теплому місці.
пшениця - фото крок 4
За цей час один раз влийте трохи води, щоб зерна НЕ сохли.
пшениця - фото крок 5
У вас з'являться проростки в 1-2 мм. Зберігайте їх в холодильнику не більше 2-х діб.

Схожі рецепти