Пшениця
(покроковий рецепт з фото)
Ще з давніх часів люди знали користь пророщених зерен. У них міститься велика кількість важливих мікроелементів. І в цей же час паростки підходять для дієтичного харчування. Зробіть їх самі!
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати пшеницю пророщену, якщо ви хочете перейти до правильного харчування. Вона містить багато вітамінів, протеїнів, клітковини і інших важливих речей. Їжте паростки з ранку, і у вас буде добре працювати шлунок, стабілізується кровоносна система, покращиться шкіра, та й взагалі організм буде вам вдячний.
- Пшениця - 100 грам
- Вода очищена - 1 літр
Пшеницю промийте чистою водою і переберіть.
Потім викладіть зерна в один шар на піднос. Накрийте їх марлею в 2-4 шару.
Влийте трохи води. Залиште пшеницю на 12-16 годин теплому місці.
За цей час один раз влийте трохи води, щоб зерна НЕ сохли.
У вас з'являться проростки в 1-2 мм. Зберігайте їх в холодильнику не більше 2-х діб.