Пшениця
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 16 г. 0 хв.
Ще з давніх часів люди знали користь пророщених зерен. У них міститься велика кількість важливих мікроелементів. І в цей же час паростки підходять для дієтичного харчування. Зробіть їх самі!
Опис приготування:
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати пшеницю пророщену, якщо ви хочете перейти до правильного харчування. Вона містить багато вітамінів, протеїнів, клітковини і інших важливих речей. Їжте паростки з ранку, і у вас буде добре працювати шлунок, стабілізується кровоносна система, покращиться шкіра, та й взагалі організм буде вам вдячний.
- Пшениця - 100 грам
- Вода очищена - 1 літр
Пшеницю промийте чистою водою і переберіть.
Потім викладіть зерна в один шар на піднос. Накрийте їх марлею в 2-4 шару.
Влийте трохи води. Залиште пшеницю на 12-16 годин теплому місці.
За цей час один раз влийте трохи води, щоб зерна НЕ сохли.
У вас з'являться проростки в 1-2 мм. Зберігайте їх в холодильнику не більше 2-х діб.