Рецепт Пшениця фото

Пшениця
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 16 г. 0 хв.

Ще з давніх часів люди знали користь пророщених зерен. У них міститься велика кількість важливих мікроелементів. І в цей же час паростки підходять для дієтичного харчування. Зробіть їх самі!

Опис приготування:

Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати пшеницю пророщену, якщо ви хочете перейти до правильного харчування. Вона містить багато вітамінів, протеїнів, клітковини і інших важливих речей. Їжте паростки з ранку, і у вас буде добре працювати шлунок, стабілізується кровоносна система, покращиться шкіра, та й взагалі організм буде вам вдячний.

  • Пшениця - 100 грам
  • Вода очищена - 1 літр
пшениця - фото крок 1
Пшеницю промийте чистою водою і переберіть.
пшениця - фото крок 2
Потім викладіть зерна в один шар на піднос. Накрийте їх марлею в 2-4 шару.
пшениця - фото крок 3
Влийте трохи води. Залиште пшеницю на 12-16 годин теплому місці.
пшениця - фото крок 4
За цей час один раз влийте трохи води, щоб зерна НЕ сохли.
пшениця - фото крок 5
У вас з'являться проростки в 1-2 мм. Зберігайте їх в холодильнику не більше 2-х діб.

Схожі рецепти