Рецепт Арахісові кульки в глазурі фото

Арахісові кульки в глазурі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Шоколад
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування кульок у вигляді очей з вершкового сиру, арахісового масла, печива з шоколадною глазур'ю.

Опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде від 36 до 42 кульок.

  • М'якого вершкового сиру - 1/4 склянки
  • Печива - 1 Склянка (приблизно 14 крекерів)
  • Сіль - За смаком
  • Розтопленого вершкового масла - 10 Ст. Ложок
  • Темного шоколаду (від 60 до 72%) - 360 грам
арахісові кульки в глазурі - фото крок 1
1. У мисці міксером збити вершковий сир і арахісове масло разом. Додати подрібнене печиво і збивати 10 секунд.
арахісові кульки в глазурі - фото крок 2
2. Додати цукрову пудру і вершкове масло, збити на мінімальній швидкості до однорідності. Суміш буде злегка сухий. Відкласти суміш в сторону. Зробити глазур. Розтопити розламаний на шматки шоколад або в пароварці, або на водяній бані, або в мікрохвильовій печі. Дати охолонути, поки шоколад не стане теплим.
арахісові кульки в глазурі - фото крок 3
3. Вистелити два дека пергаментним папером. Черпайте трохи більше 1 столової ложки арахісової маси і формуйте з неї кульку.
арахісові кульки в глазурі - фото крок 4
4. Викласти готові кульки на листи, повторити з залишилася сумішшю. Кульки можуть бути розташовані близько один до одного, але переконайтеся, що вони не торкаються один одного.
арахісові кульки в глазурі - фото крок 5
5. За допомогою вилки або шампура вмочити кожен кульку в шоколад так, що майже весь кульку був покритий, залишаючи невелике коло зверху без покриття.

Схожі рецепти