Арахісові кульки в глазурі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кульок у вигляді очей з вершкового сиру, арахісового масла, печива з шоколадною глазур'ю.
За цим рецептом у вас вийде від 36 до 42 кульок.
- М'якого вершкового сиру - 1/4 склянки
- Печива - 1 Склянка (приблизно 14 крекерів)
- Сіль - За смаком
- Розтопленого вершкового масла - 10 Ст. Ложок
- Темного шоколаду (від 60 до 72%) - 360 грам

1. У мисці міксером збити вершковий сир і арахісове масло разом. Додати подрібнене печиво і збивати 10 секунд.

2. Додати цукрову пудру і вершкове масло, збити на мінімальній швидкості до однорідності. Суміш буде злегка сухий. Відкласти суміш в сторону. Зробити глазур. Розтопити розламаний на шматки шоколад або в пароварці, або на водяній бані, або в мікрохвильовій печі. Дати охолонути, поки шоколад не стане теплим.

3. Вистелити два дека пергаментним папером. Черпайте трохи більше 1 столової ложки арахісової маси і формуйте з неї кульку.

4. Викласти готові кульки на листи, повторити з залишилася сумішшю. Кульки можуть бути розташовані близько один до одного, але переконайтеся, що вони не торкаються один одного.

5. За допомогою вилки або шампура вмочити кожен кульку в шоколад так, що майже весь кульку був покритий, залишаючи невелике коло зверху без покриття.