Арахісові млинці
(покроковий рецепт з фото)
Масляна - і я поспішаю поділитися з вами оригінальним рецептом, як приготувати арахісове млинці. Впевнена, таких млинців ви ще не пробували, але я наполегливо рекомендую їх приготувати, це смачно.
Любителі млинців обов'язково оцінять мій рецепт. Та й готуються вони не багатьом складніше звичайних млинців: в класичне тісто для тонких млинців додається подрібнений смажений арахіс. Начебто все просто, але як змінюється смак готових млинців! Він стає дуже насиченим, яскраво вираженим, мені дуже подобається! Спробуйте і діліться враженнями в коментарях!
- Молоко - 350 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів(rafinirovannoe)
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Арахіс - 2/3 склянки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Арахіс попередньо обсмажте на сухій сковороді, в духовці або в мікрохвильовій печі на режимі "гриль", очистіть.
Яйця змішайте з цукром і збийте вінчиком, щоб цукор трохи розчинився.
Додайте частину молока і розмішайте.
Тепер всипте всю муку, гарненько перемішайте, щоб не було грудочок, повинна вийти досить густа маса.
Тепер поступово вливайте молоко, що залишилося, постійно розмішуючи. Таким чином у вас вийде ідеальне тісто для млинців без єдиного грудочки навіть без міксера. В кінці додайте 30 мл рослинного масла і знову розмішайте, це дозволить не змащувати сковороду рослинною олією в процесі випікання млинців.
Арахіс подрібніть за допомогу блендера в дрібну крихту.
Додайте подрібнений арахіс в тісто для млинців і перемішайте.
Арахісове тісто готове!
Гарненько розігрійте сковороду. Вилийте невелику кількість тіста і розподіліть його по всій поверхні сковороди. Смажте по хвилині з кожної сторони до золотистого кольору.
У мене вийшло 11 дуже смачним і ароматних млинців.
Подавайте млинці зі згущеним молоком і фруктами. Приємного!