Сьомга в глазурі з червоного апельсина
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання соку цитрусових з червоною рибкою складно передати словами. Це неймовірно ароматно і нереально смачно! Якщо ви заінтриговані такою ідеєю, запам'ятовуйте і повторіть будинку цей нескладний рецепт.
Хочу показати вам, як приготувати сьомгу в глазурі з червоного апельсина, соєвого соусу і коричневого цукру. Така рибка стане гідною прикрасою не тільки щоденного столу, але і святкового меню. Блюдо чудово поєднується з овочами і гарнірами.
- Сьомга - 500 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Червоний апельсин - 1 штука(+ 1/2 склянки соку)
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Вимийте і паперовим рушником обсушіть рибку. Увімкніть розігрівати до 190 градусів духовку.
2. Викладіть рибку у жароміцних форму, змащену маслом. З'єднайте сік, соєвий соус і коричневий цукор. Додайте сіль і перець, вилийте все на рибку.
3. Наріжте апельсин тонкими скибочками, викладіть зверху.
4. Надішліть в духовку і запікайте хвилин 15 до готовності. Сьомга в глазурі з червоного апельсина не повинна бути пересушена!
5. Смачного!