Шоколадний листової торт з цукіні
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати шоколадний листової торт з цукіні. Дуже смачний і ніжний шоколадний десерт з найдоступніших продуктів. Пригощайтеся!
Можливо даний рецепт здасться трохи незвичним, але нехай вас це не бентежить! Смак кабачка в торті зовсім не відчувається, десерт навпаки виходить дуже смачний! Завдяки кабачки торт має ніжну оксамитову консистенцію і приємну трохи вологу структуру. Обов'язково спробуйте приготувати цей шоколадний торт в сезон кабачків, ви будете приємно здивований його неповторним і чудовим смаком! Прикрасити торт можна будь-яким зручним способом. Обіцяю, буде смачно!
- Кабачок - 250 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 160 грам
- Ванілін - 1 грам
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 60 мілілітрів
- Борошно - 175 грам
- Какао - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Шоколад - 100 грам
1. Підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь дістаньте і розм'якшіть при кімнатній температурі.
2. Збийте м'яке вершкове масло з цукром і ваніліном за допомогою блендера або міксера.
3. Додайте яйця і сметану.
4. Збийте, додайте какао, борошно, сіль і розпушувач тесту.
5. Збийте все ще раз до однорідного стану.
6. Додайте натертий на дрібній тертці кабачок. Попередньо добре відіжміть його від соку.
7. Додайте рубаний ножем шоколад.
8. Перемішайте. Testo майже.
9. Перекладіть тісто в змащену маслом форму для випічки. Дно і боки присипте манкою або борошном.
10. Випікайте при 180 градусах до повної готовності. Потім торт остудіть на решітці, укривши рушником. Можна залишити його на ніч.
11. Перед подачею прикрасьте будь-яким зручним способом. Я полила верх шоколадною глазур'ю і прикрасила свіжими ягодами малини. Шоколадний листової торт з цукіні готовий.
12. Торт дуже ніжний і неймовірно смачний. Смачного!