Гарнір з листової капусти
(покроковий рецепт з фото)
Хоч я і називаю це гарніром, ви так само можете подавати його, як самостійний салат. Гарнір з листової капусти особливо сподобається любителям гострого, так як робиться з часником.
Гарнір з листової капусти готується дуже легко, однак таким блюдом легко здивувати гостей і домашніх. І безсумнівно такий гарнір дуже корисний! Подавайте його замість картопляного пюре і гречаної каші. Зелень чудово поєднується з м'ясом і рибою. Такий легкий гарнір раджу всім!
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 10 зубчиків
- Листова капуста - 2 штуки (два пучка. )
- Лайязикай сік - 1-2 Ст. Ложок (можна не дотримуватися столових ложок. Видавіть сік з половинки лайма, цього буде досить.)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте капусту. Промийте її, наріжте тонкими смужками.
Chesnok чистий. Нехай шматочки часнику будуть різних розмірів, найбільший - третину зубчики. Щоб вам було простіше, візьміть ручну давилку, за допомогою неї ви і помнеться частина часнику і просто розламаєте іншу.
Часник підсмажте на оливковій олії. Смажте недовго, приблизно одну хвилинку.
Додайте до часнику сіль і перець. Зменшіть вогонь і додайте листової капусти. Гасіть її на часнику близько чотирьох хвилин, поки вона не побіліє. Потім перемішайте все і можете подавати.