Рецепт Гарнір з брюссельської капусти фото

Гарнір з брюссельської капусти
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Овочі , Капуста , Брюссельська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Гарнір з брюссельської капусти готується не складніше відварених макаронів або рису, проте виходить набагато смачніше і корисніше, а на тарілці виглядає більш святково і незвично.

Опис приготування:

Гарнір з брюссельської капусти я відкрив для себе зовсім недавно, і був приємно здивований цією знахідкою. Гарнір з брюссельської капусти практично ідеальний: він не доставляє ніяких турбот при готуванні (фактично, закинув в духовку - і забув на 40 хвилин, ось і все приготування), а також відмінно поєднується з найрізноманітнішими стравами. Так що - рекомендую вам взяти гарнір з брюссельської капусти на замітку, стане в нагоді

  • Брюссельська капуста - 450 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
гарнір з брюссельської капусти - фото крок 1
Підготуємо всі інгредієнти, моєму брюссельську капусту.
гарнір з брюссельської капусти - фото крок 2
Брюссельську капусту викладаємо у форму для запікання, скроплюємо оливковою олією, солимо і перчимо.
гарнір з брюссельської капусти - фото крок 3
Туди ж видавлюємо пару зубчиків часнику.
гарнір з брюссельської капусти - фото крок 4
Якщо любите присмак оливкової олії, додайте ще трохи. Перемішуємо, щоб часник і масло рівномірно розподілилися.
гарнір з брюссельської капусти - фото крок 5
Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів.
гарнір з брюссельської капусти - фото крок 6
Запікаємо приблизно 40 хвилин, час від часу перемішуючи, щоб капуста пропеклась рівномірно.
гарнір з брюссельської капусти - фото крок 7
Подаємо як гарнір. Смачного!

Схожі рецепти