Гарнір з брюссельської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Гарнір з брюссельської капусти готується не складніше відварених макаронів або рису, проте виходить набагато смачніше і корисніше, а на тарілці виглядає більш святково і незвично.
Гарнір з брюссельської капусти я відкрив для себе зовсім недавно, і був приємно здивований цією знахідкою. Гарнір з брюссельської капусти практично ідеальний: він не доставляє ніяких турбот при готуванні (фактично, закинув в духовку - і забув на 40 хвилин, ось і все приготування), а також відмінно поєднується з найрізноманітнішими стравами. Так що - рекомендую вам взяти гарнір з брюссельської капусти на замітку, стане в нагоді
- Брюссельська капуста - 450 грам
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
Підготуємо всі інгредієнти, моєму брюссельську капусту.
Брюссельську капусту викладаємо у форму для запікання, скроплюємо оливковою олією, солимо і перчимо.
Туди ж видавлюємо пару зубчиків часнику.
Якщо любите присмак оливкової олії, додайте ще трохи. Перемішуємо, щоб часник і масло рівномірно розподілилися.
Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів.
Запікаємо приблизно 40 хвилин, час від часу перемішуючи, щоб капуста пропеклась рівномірно.
Подаємо як гарнір. Смачного!