Шоколадне печиво з сіллю
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто не боїться гастрономічних експериментів, любить харчові контрасти і здатний оцінити оригінальну ідею таке печиво стане приємним сюрпризом!
Для любителів гострих відчуттів! На вигляд звичайне шоколадне печиво. Але тільки на вигляд. Ось ви його відкушує - спочатку відчуваєте солодкість цукру, потім відчуваєте легку гіркоту шоколаду, а завершує цю гаму смаків крупинка не розчиниться солі, яка дивним чином підкреслює і відтіняє смак шоколаду! Ця крупинка залишається на мові, освіжаючи ваш смак перед наступним печивом, і що, що рука сама потягнеться до наступного - навіть не сумніваюся!
- Шоколадна паста - 300 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Морська сіль - За смаком
1. Попередньо розігрійте духовку до 170 градусів. У мисці з'єднайте яйце, шоколадну пасту, цукор і борошно.
2. Збийте тісто за допомогою міксера на середній швидкості.
3. Сформуйте однакові печива з отриманого тесту і посипте кожне дрібкою солі.
4. Випікайте печиво в духовці 8-10 хвилин. Приємного чаювання!