Печиво з шоколадом і морською сіллю
(покроковий рецепт з фото)
Печиво вийде солодке, але велика морська сіль надає йому пікантність і оригінальність. Використовуйте саме велику сіль. Розповім про те, як приготувати печиво з шоколадом і морською сіллю.
Печиво дуже просте в приготуванні. Можете спекти звичайне, додаючи до нього сіль. Тісто для печива можна зберігати в холодильнику протягом 3 днів. А перед випічкою дуже раджу витримати його в холоді хоча б 12-24 годину. Подавайте печиво після охолодження.
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 14 Ст. Ложок
- Коричневий цукор - 1 Склянка
- Білий цукор - 0, 5 склянки
- Яйця - 1 штука
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
- Шоколадні чіпси - 340 грам
- Велика морська сіль - За смаком
1. У миску просійте борошно, додайте до неї соду. В окремій мисці змішайте коричневий і білий цукор.
2. Додайте в миску до цукру м'яке вершкове масло і розітріть.
3. Vbeyte яйця, додайте ванільний екстракт і перемішайте гарненько.
4. Викладіть отриману масу в миску з борошняної сумішшю, замісіть тісто і струсіть залишки борошна (якщо тісто більше не липне до рук).
5. Додайте шоколадні чіпси і добре перемішайте. Накрийте миску з тестом плівкою і відправте в холодильник на 12-24 годин.
6. Застеліть деко пергаментом і викладіть ложкою печиво, посипте кожне великою морською сіллю.
7. Випікайте печиво 12-15 хвилин при 180 градусах. Смачного!