Борщ з морською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Це рецепт незвичайного борщу з морською капустою. Навіть тим, хто цю водорість не їсть, суп повинен сподобатися, адже вона зовсім не відчувається! Зробіть свій раціон, приготуйте корисний борщ!
Морська капуста - ласощі "на любителя" . Але вона дуже корисна і є лідером за кількістю йоду і багатьох інших речовин. Борщ з морською капустою зробить ваш раціон більш різноманітним і здоровим. А я розповім вам докладно, як приготувати борщ з морською капустою.
- Морська капуста - 100 грам
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
- Томатний сік - 200 мілілітрів (або 2 помідора)
- Квасоля консервована - 1 штука (в томатному соку, баночка)
- М'ясо на кісточці - 300 грам
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Вода - 3 L
- Лавровий лист - 3 штуки
Підготуйте інгредієнти. Овочі помийте, чистий.
Відразу поставте варити бульйон. М'ясо на кісточці добре промийте, залийте водою, додайте лавровий лист, приправити сіллю, варіть на повільному вогні протягом 1 годину.
Овочі наріжте соломкою, цибуля кубиками.
Овочі наріжте соломкою, цибуля кубиками.
На розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла обсмажити цибулю.
До цибулі додайте моркву, обсмажте разом до м'якості.
Потім додайте буряк.
Влийте томатний сік і додайте томатну пасту. При необхідності додайте трохи води.
Додати сіль, додайте цукор і оцет. Надішліть заправку в каструлю з бульйоном.
Морську капусту дрібно наріжте.
М'ясо дістаньте, відділи kostochki, наріжте порційними шматочками і відправте назад в борщ.
В борщ додайте квасолю.
Потім морську капусту і варіть ще 5 хвилин.
Борщ готовий! Подавайте зі сметаною.
Готуйте з задоволенням!