Салат з креветками і морською капустою
(покроковий рецепт з фото)
У багатьох з нас морська капуста асоціюється з дитинством і юністю. Тоді її їли все, адже вибору особливо не було. Зараз її купую не так часто, але завжди готую з неї цікаві страви.
Цього разу я вирішила підготувати для вас рецепт, в якому описано, як приготувати салат з креветками і морською капустою. Також в складі є крабові палички і кукурудза. Блюдо дуже корисне, так як в ньому багато білка і йоду. Воно виходить ситним і підійде до легкого обіду і навіть на святковий стіл.
- Капуста морська - 300 грам
- Крабові палички - 100 грам
- Креветки очищені - 200 грам
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У салатниці з'єднайте морську капусту і кукурудзу.
Креветки відварити пару хвилин в підсоленому окропі. Потім остудіть їх і додайте в салат.
Крабові палички наріжте шматочками будь-якого розміру і форми.
Лук промийте і дрібно наріжте.
Всі інгредієнти з'єднайте в салатниці. Перемішайте блюдо з сіллю, перцем і майонезом. Смачного!