Салат з морепродуктів з морською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Дари моря дуже смачні і корисні. Подивіться рецепт салату з креветками, консервованою рибою і морською капустою. Доповнимо морепродукти смачним соусом з додаванням лимонного соку і кунжуту.
Морську капусту беремо НЕ заправлену попередньо. Вона найкраще підійде для даного рецепта. Риба хороша будь-яка. Можна взяти консерви, запечная або варену рибу. Соус дуже вдало доповнює салат і підкреслює його смак.
- Морська капуста - 150 грам
- Креветки - 6-7 штук
- Риба консервована - 70 грам
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
На тарілку викладаємо морську капусту.
Додаємо рибу.
Готуємо соус. З'єднуємо оливкова олія, сік лимона і соєвий соус. Все перемішуємо.
Креветки обсмажуємо в оливковій олії 1 хвилину і додаємо в салат.
Салат поливаємо соусом і посипаємо кунжутом. Смачного!