Салат «Морське дно» з морською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо салат "морське дно" з морською капустою, крабовими паличками, рибними консервами, яйцем і червоною цибулею. Салат вийде дуже смачним, особливо сподобається любителям морської капусти.
Інгредієнти в цьому салаті все прості, але вони дають настільки якісний і гармонійний результат, що не помітивши, салатик стає одним з улюблених. Обов'язково візьміть рецепт салату на замітку, я сподіваюся, вам сподобається!
- Морська капуста - 100 грам
- Крабові палички - 100 грам
- Рибні консерви - 120 грам
- Червона цибуля - 30 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Першим шаром викладіть в салатник морську капусту.
Червоний цибулю очистіть і наріжте півкільцями, викладіть цибулю поверх капусти.
Крабові палички наріжте невеликими шматочками і викладіть поверх лука. Після шари салату змащуйте трохи майонезом.
Поверх крабових паличок розкладіть рибні консерви, розім'яті попередньо виделкою.
Куряче яйце зваріть круто, очистіть від шкаралупи, натріть на дрібній тертці і викладіть поверх консерви.
Приємного вам апетиту!