Салат «морське диво»
(покроковий рецепт з фото)
Такого ви ще не пробували! Для всіх тих, хто жадає порадувати своїх гостей або домочадців чимось новеньким на святковому столі, розповім, як приготувати салат "морське чудо"! Оригінально і смачно!
Перед вами оригінальний, але простий рецепт салату "морське чудо" . Впевнена, вам дуже сподобається цей закусочний салат, адже всі інгредієнти, взагалі-то, доступні, але ось подача здивує навіть гурманів! помічено, що особливо сильно цей салат подобається маленьким поціновувачам. Один тільки дивовижний зовнішній вигляд цього салату чого варто! Спробуйте і ви його приготувати своїм рідним і близьким!
- Креветки - 200 грам
- Масло растітеьное - 50 грам
- Тунець у власному соку - 1 штука(1 банку)
- Яйця - 2 штуки
- Огірки мариновані - 4-8 штук (в залежності від розміру, у мене було 8 маленьких корнішонів)
- Булочки кунжутні - 2 штуки
- Маслини - За смаком (для прикраси)
- Майонез - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Булки розрізаємо на половинки, серединки (м'якоть) акуратно виймаємо, щоб вийшли кошики. Частини м'якушки булочки обсмажити на олії, щоб вийшли сухарики.
2. Змішаємо тепер в салатниці тунець, розім'ятий вилочкою, подрібнені відварені яйця, порізані дрібно огірки і сухарики, перемішаємо, додамо майонез і спеції.
3. Тепер викладаємо салат в "кошик" з булочки, а зверху викладаємо маслінку. Накриваємо наш салатик іншою частиною булки.
4. От і все! Залишилося тільки доповнити все креветками. Для цього їх потрібно відварити і очистити. Прикрашаємо наше "морське чудо" перед подачею!