Рецепт Шніцель з яловичини фото

Шніцель з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шніцель

Шніцель з яловичини - чудное класичне гаряче, яке зможе приготувати кожен. М'ясо треба відбити, панировать і обсмажити. Шніцель можна подати з розсипчастими кашами, овочами, соусами.

Шніцель - блюдо віденської кухні і в перекладі означає "шматок, відрізок" . Від відбивні шніцель відрізняється тим, що може являти собою і не відбитий шматок м'яса. Справжній шніцель повинен бути ніжним всередині і з хрусткою скоринкою зовні.

Як приготувати шніцель з яловичини?

1. М'ясо промийте і наріжте тонкими шматочками. Відбийте кожен шматочок молоточком. Раджу відбивати м'ясо, загорнувши в харчову плівку. Так ви не забрудните донці і збережіть в чистоті всі навколо.

2. В одній широкій мисці збийте вінчиком яйця, в іншу всипте сухарі, в третю борошно зі спеціями.

3. Кожен відбитий шматочок яловичини обваляйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці і, в кінці кінців, в панірувальних сухарях.

4. У сковороді на середньо-високому вогні нагрійте рослинну олію.

5. Смажте шніцелі на маслі з двох сторін по 5-6 хвилин з кожної.

Шніцель подавайте, окропивши лимонним соком або з часточкою лимона.

Шніцель з яловичини готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 600-700 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Сухарі паніровочні - 3/4 склянки
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль, чорний перець - За смаком
Шніцель - блюдо віденської кухні і в перекладі означає "шматок, відрізок" . Від відбивні шніцель відрізняється тим, що може являти собою і не відбитий шматок м'яса. Справжній шніцель повинен бути ніжним всередині і з хрусткою скоринкою зовні.

Як приготувати шніцель з яловичини?

1. М'ясо промийте і наріжте тонкими шматочками. Відбийте кожен шматочок молоточком. Раджу відбивати м'ясо, загорнувши в харчову плівку. Так ви не забрудните донці і збережіть в чистоті всі навколо.

2. В одній широкій мисці збийте вінчиком яйця, в іншу всипте сухарі, в третю борошно зі спеціями.

3. Кожен відбитий шматочок яловичини обваляйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці і, в кінці кінців, в панірувальних сухарях.

4. У сковороді на середньо-високому вогні нагрійте рослинну олію.

5. Смажте шніцелі на маслі з двох сторін по 5-6 хвилин з кожної.

Шніцель подавайте, окропивши лимонним соком або з часточкою лимона.

Шніцель з яловичини готовий!

Смачного!

Схожі рецепти