Шніцель з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель з яловичини - чудное класичне гаряче, яке зможе приготувати кожен. М'ясо треба відбити, панировать і обсмажити. Шніцель можна подати з розсипчастими кашами, овочами, соусами.
Шніцель - блюдо віденської кухні і в перекладі означає "шматок, відрізок" . Від відбивні шніцель відрізняється тим, що може являти собою і не відбитий шматок м'яса. Справжній шніцель повинен бути ніжним всередині і з хрусткою скоринкою зовні.
Як приготувати шніцель з яловичини?
1. М'ясо промийте і наріжте тонкими шматочками. Відбийте кожен шматочок молоточком. Раджу відбивати м'ясо, загорнувши в харчову плівку. Так ви не забрудните донці і збережіть в чистоті всі навколо.
2. В одній широкій мисці збийте вінчиком яйця, в іншу всипте сухарі, в третю борошно зі спеціями.
3. Кожен відбитий шматочок яловичини обваляйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці і, в кінці кінців, в панірувальних сухарях.
4. У сковороді на середньо-високому вогні нагрійте рослинну олію.
5. Смажте шніцелі на маслі з двох сторін по 5-6 хвилин з кожної.
Шніцель подавайте, окропивши лимонним соком або з часточкою лимона.
Шніцель з яловичини готовий!
Смачного!
- Яловичина - 600-700 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1/2 склянки
- Сухарі паніровочні - 3/4 склянки
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль, чорний перець - За смаком
Як приготувати шніцель з яловичини?
1. М'ясо промийте і наріжте тонкими шматочками. Відбийте кожен шматочок молоточком. Раджу відбивати м'ясо, загорнувши в харчову плівку. Так ви не забрудните донці і збережіть в чистоті всі навколо.
2. В одній широкій мисці збийте вінчиком яйця, в іншу всипте сухарі, в третю борошно зі спеціями.
3. Кожен відбитий шматочок яловичини обваляйте спочатку в борошні, потім у збитому яйці і, в кінці кінців, в панірувальних сухарях.
4. У сковороді на середньо-високому вогні нагрійте рослинну олію.
5. Смажте шніцелі на маслі з двох сторін по 5-6 хвилин з кожної.
Шніцель подавайте, окропивши лимонним соком або з часточкою лимона.
Шніцель з яловичини готовий!
Смачного!