Шинка з рульки

Приготована по-домашньому шинка стане гордістю і окрасою вашого святкового столу. Таку шинку можна не тільки подавати на свято, але і використовувати в якості нарізки для бутербродів.
опис приготування:
Цей рецепт приготування шинки зі свинячої рульки дозволить вам отримати готову шинку приблизне через 6 днів. Спочатку шинку треба засолити і потім вимочити, а вже тільки потім варити зі спеціями.
- рулька свиняча— 1,35 кілограма
- сіль— 4 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— 1/4 чайних ложки
- паприка солодка— 0,25 чайних ложки
- коріандр молоти— 0,25 чайних ложки
- часник— 8 зубчиків
Схожі рецепти

Холодець з яловичої рульки
Для всіх любителів це традиційної для російської кухні закуски пропоную дуже простий варіант, як приготувати холодець з яловичої рульки в мультиварці. Закуска виходить неймовірно смачною. опис приготування: Цей рецепт приготування холодцю з яловичої рульки можна використовувати не тільки для м...
читати далі
Холодець з рульки і курки
Всіма улюблений холодець в новому виконанні: за рецептом холодцю з рульки і курки ви зможете порадувати своїх гостей на Новий рік цієї прекрасної закускою! опис приготування: Найкраще готувати холодець з різних видів м'яса, особливо свинина з хрящами підходить відмінно — вона якраз і виділяє н...
читати далі
Холодець з рульки свинячий
Холодець з рульки свинячий виходить наваристим, м'ясним, густим і дуже смачним. Рулька — це свиняча гомілка або передпліччя. Для холодцю раджу використовувати і саму кінцівку, тільки обрізати кігті. опис приготування: Холодець зі свинячої рульки вариться досить довго - близько 4 годин, за цей ...
читати далі
Холодець з рульки
холодець — одне з улюблених страв моєї сім'ї. Я готую холодець з рульки за традиційним сімейним рецептом. Ділюся їм з вами. опис приготування: 1. Спочатку необхідно вимочити свинячу рульку. Поріжте її на шматки, помийте і вимочуйте в холодній воді один годину. 2. Перед тим, як поставити варити...
читати далі
Маринад для свинячий рульки в духовці
Для того, щоб приготувати смачну свинячу рульку, найважливішим компонентом є правильний маринад. від того, як саме підготувати рульку до запікання, буде залежати її смак, м'якість і аромат. опис приготування: У кожній сім'ї є свій «секретний» рецепт маринування та приготування ідеального м'яса...
читати далі