Рецепт Шинка з рульки фото

Шинка з рульки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина, Свиняча рулька, Шинка
Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет

Приготована по-домашньому шинка стане гордістю і окрасою вашого святкового столу. Таку шинку можна не тільки подавати на свято, але і використовувати в якості нарізки для бутербродів.

Цей рецепт приготування шинки зі свинячої рульки дозволить вам отримати готову шинку приблизне через 6 днів. Спочатку шинку треба засолити і потім вимочити, а вже тільки потім варити зі спеціями.

  • Рулька свиняча - 1, 35 кілограма
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
  • Паприка солодка - 0, 25 чайних ложки
  • Коріандр молоти - 0, 25 чайних ложки
  • Часник - 8 зубчиків
шинка з рульки - фото крок 1
Розморожуємо рульку, моєму, чистим. Натираємо сіллю, обертаємо в тканину. Ми залишаємо в холодильнику на 5 днів.
шинка з рульки - фото крок 2
Витягуємо рульку з холодильника, розгортаємо і залишаємо в холодній воді на три години. Після цього витираємо і вирізаємо кістки.
шинка з рульки - фото крок 3
Всередину засипаємо перець, koriandr, паприка. Розкладаємо по рулька часник.
шинка з рульки - фото крок 4
Замотуємо рульку в кілька шарів харчової плівки. Замотуємо щільно. Варимо в каструлі з водою протягом 2 годин на повільному вогні.
шинка з рульки - фото крок 5
Остужаем рульку і прибираємо в холодильник на ніч. З ранку можна поснідати свіжовиготовленої шинкою.

Схожі рецепти