Шинка з рульки
(покроковий рецепт з фото)
Приготована по-домашньому шинка стане гордістю і окрасою вашого святкового столу. Таку шинку можна не тільки подавати на свято, але і використовувати в якості нарізки для бутербродів.
Цей рецепт приготування шинки зі свинячої рульки дозволить вам отримати готову шинку приблизне через 6 днів. Спочатку шинку треба засолити і потім вимочити, а вже тільки потім варити зі спеціями.
- Рулька свиняча - 1, 35 кілограма
- Сіль - 4 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
- Паприка солодка - 0, 25 чайних ложки
- Коріандр молоти - 0, 25 чайних ложки
- Часник - 8 зубчиків
Розморожуємо рульку, моєму, чистим. Натираємо сіллю, обертаємо в тканину. Ми залишаємо в холодильнику на 5 днів.
Витягуємо рульку з холодильника, розгортаємо і залишаємо в холодній воді на три години. Після цього витираємо і вирізаємо кістки.
Всередину засипаємо перець, koriandr, паприка. Розкладаємо по рулька часник.
Замотуємо рульку в кілька шарів харчової плівки. Замотуємо щільно. Варимо в каструлі з водою протягом 2 годин на повільному вогні.
Остужаем рульку і прибираємо в холодильник на ніч. З ранку можна поснідати свіжовиготовленої шинкою.