Шинка з рульки

Шинка з рульки
Кількість порцій: 7-9 Час приготування: 4 дн. 18 г. 0 хв.
Приготована по-домашньому шинка стане гордістю і окрасою вашого святкового столу. Таку шинку можна не тільки подавати на свято, але і використовувати в якості нарізки для бутербродів.

опис приготування:

Цей рецепт приготування шинки зі свинячої рульки дозволить вам отримати готову шинку приблизне через 6 днів. Спочатку шинку треба засолити і потім вимочити, а вже тільки потім варити зі спеціями.

  • рулька свиняча— 1,35 кілограма
  • сіль— 4 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 1/4 чайних ложки
  • паприка солодка— 0,25 чайних ложки
  • коріандр молоти— 0,25 чайних ложки
  • часник— 8 зубчиків
Шинка з рульки - фото крок 1 розморожуємо рульку, моєму, чистим. натираємо сіллю, обертаємо в тканину. Ми залишаємо в холодильнику на 5 днів.

Шинка з рульки - фото крок 2 Витягуємо рульку з холодильника, розгортаємо і залишаємо в холодній воді на три години. Після цього витираємо і вирізаємо кістки.

Шинка з рульки - фото крок 3 Всередину засипаємо перець, koriandr, паприка. Розкладаємо по рулька часник.

Шинка з рульки - фото крок 4 Замотуємо рульку в кілька шарів харчової плівки. замотуємо щільно. Варимо в каструлі з водою протягом 2 годин на повільному вогні.

Шинка з рульки - фото крок 5 Остужаем рульку і прибираємо в холодильник на ніч. З ранку можна поснідати свіжовиготовленої шинкою.

Схожі рецепти

Холодець з яловичої рульки

Холодець з яловичої рульки

Для всіх любителів це традиційної для російської кухні закуски пропоную дуже простий варіант, як приготувати холодець з яловичої рульки в мультиварці. Закуска виходить неймовірно смачною. опис приготування: Цей рецепт приготування холодцю з яловичої рульки можна використовувати не тільки для м...

читати далі
Холодець з рульки і курки

Холодець з рульки і курки

Всіма улюблений холодець в новому виконанні: за рецептом холодцю з рульки і курки ви зможете порадувати своїх гостей на Новий рік цієї прекрасної закускою! опис приготування: Найкраще готувати холодець з різних видів м'яса, особливо свинина з хрящами підходить відмінно — вона якраз і виділяє н...

читати далі
Холодець з рульки свинячий

Холодець з рульки свинячий

Холодець з рульки свинячий виходить наваристим, м'ясним, густим і дуже смачним. Рулька — це свиняча гомілка або передпліччя. Для холодцю раджу використовувати і саму кінцівку, тільки обрізати кігті. опис приготування: Холодець зі свинячої рульки вариться досить довго - близько 4 годин, за цей ...

читати далі
Холодець з рульки

Холодець з рульки

холодець — одне з улюблених страв моєї сім'ї. Я готую холодець з рульки за традиційним сімейним рецептом. Ділюся їм з вами. опис приготування: 1. Спочатку необхідно вимочити свинячу рульку. Поріжте її на шматки, помийте і вимочуйте в холодній воді один годину. 2. Перед тим, як поставити варити...

читати далі
Маринад для свинячий рульки в духовці

Маринад для свинячий рульки в духовці

Для того, щоб приготувати смачну свинячу рульку, найважливішим компонентом є правильний маринад. від того, як саме підготувати рульку до запікання, буде залежати її смак, м'якість і аромат. опис приготування: У кожній сім'ї є свій «секретний» рецепт маринування та приготування ідеального м'яса...

читати далі