Шаурма з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Коли готуєш шаурму, можна сміливо включати фантазію і додавати в начинку ті інгредієнти, які побажаєш. Я, наприклад, завжди додаю м'ясо і багато овочів, а щоб колір був яскравіше, кладу морквину.
Ця страва прийшло до нас здалеку і відразу ж завоювало наші серця і, хоча в деяких випадках якість шаурми і уязика її приготування залишають бажати кращого, але ми все одно не можемо пройти повз цього ароматного ласощі. Ну а для тих, хто хоче бути впевнений в тому, що в його їжі використовуються тільки найсвіжіші продукти, я раджу приготувати шаурму з морквою в домашніх умовах. Це дуже просто, принаймні, не складніше ніж будь-яке інше блюдо і при цьому неймовірно смачно. Ви можете додати в начинку свої улюблені інгредієнти або приготувати який-небудь особливий соус, адже в цьому простому рецепті шаурми з морквою немає ніяких строгих обмежень в складі.
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Куряче філе - 500 грам
- Сир плавлений - 200 грам
- Листя салату - 6-7 штук
- Огірок свіжий - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком