Шаурма з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Що робить шаурму такою смачною? Звичайно ж, начинка. Щоб підкреслити смак м'ясо можна використовувати моркву по-корейськи. Тому я пропоную вам рецепт приготування шаурми з морквою по-корейськи.
Насправді приготувати шаурму з морквою по-корейськи в домашніх умовах дуже просто. Якщо мати підготовлені нарізані інгредієнти можна обійтися менш ніж за годину. Вам залишиться тільки обсмажити м'ясо.
- М'ясо - 200 грам (курка, свинина, indyushatina, за смаком)
- Капуста - 50 грам
- Морква по-корейськи - 50 грам
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Вірменський лаваш - 1 штука
- Гострий кетчуп - За смаком
- Майонез - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Почнемо з обсмажування м'яса. Обробляє його, ріжемо, обмиваємо і кидаємо на сковорідку. Обсмажуємо з рослинним маслом.
Дрібно шаткуємо капусту, нарізаємо огірок стовпчиками, викладаємо на лаваш.
Нарізаємо помідори півкільцями, викладаємо на лаваш.
Щедро посипаємо все це пишність корейської морквою.
Прийшла черга додати м'ясо.
Поливаємо кетчупом і майонезом за смаком. Тепер лаваш можна згортати в трубочку.