Рецепт Шаурма з морквою по-корейськи фото

Шаурма з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Турецька кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Страви в тесті

Що робить шаурму такою смачною? Звичайно ж, начинка. Щоб підкреслити смак м'ясо можна використовувати моркву по-корейськи. Тому я пропоную вам рецепт приготування шаурми з морквою по-корейськи.

Насправді приготувати шаурму з морквою по-корейськи в домашніх умовах дуже просто. Якщо мати підготовлені нарізані інгредієнти можна обійтися менш ніж за годину. Вам залишиться тільки обсмажити м'ясо.

  • М'ясо - 200 грам (курка, свинина, indyushatina, за смаком)
  • Капуста - 50 грам
  • Морква по-корейськи - 50 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Вірменський лаваш - 1 штука
  • Гострий кетчуп - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
шаурма з морквою по-корейськи - фото крок 1
Почнемо з обсмажування м'яса. Обробляє його, ріжемо, обмиваємо і кидаємо на сковорідку. Обсмажуємо з рослинним маслом.
шаурма з морквою по-корейськи - фото крок 2
Дрібно шаткуємо капусту, нарізаємо огірок стовпчиками, викладаємо на лаваш.
шаурма з морквою по-корейськи - фото крок 3
Нарізаємо помідори півкільцями, викладаємо на лаваш.
шаурма з морквою по-корейськи - фото крок 4
Щедро посипаємо все це пишність корейської морквою.
шаурма з морквою по-корейськи - фото крок 5
Прийшла черга додати м'ясо.
шаурма з морквою по-корейськи - фото крок 6
Поливаємо кетчупом і майонезом за смаком. Тепер лаваш можна згортати в трубочку.

Схожі рецепти