Вірменська шаурма
(покроковий рецепт з фото)
Смак шаурми знає кожен, але приготувати вірменську шаурму в домашніх умовах можуть не всі. Рецепт дещо відрізняється від традиційного східного, але смак залишається таким же вражаючим.
Захотілося приготувати шаурму з куркою. Виходить вона досить смачною. При бажанні додайте в начинку сир "сулугуні" і гриби. Крім цього, ви можете зробити її на ваш смак.
- Тонкий лаваш - 1 штука
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Помідор - 2 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 6 Ст. Ложок
- Кетчуп - 6 Ст. Ложок
- Куряче філе - 400 грам
- Зелень - За смаком
1. Приготувати вірменську шаурму в домашніх умовах дуже просто, а її смак виходить більш насиченим. Багато що залежить і від начинки.
2. Обсмажуємо куряче філе з цибулею, солимо і перчимо начинку. Найкраще нарізати м'ясо соломкою.
3. Тепер готуємо соус: змішуємо майонез і кетчуп, додаємо чорний мелений перець. По бажанню, можна додати зубчик часнику, видавав його в соус.
4. Тепер розрізаємо лаваш на дві частини. У нас вийти дві шаурми.
5. Правий край відразу просочуємо соусом, після чого викладаємо начинку. Тепер відповідальний момент - нам потрібно згорнути нашу шаурму. Я загортаю зазвичай верхній і нижній край і скручую в одну сторону лаваш з начинкою.
6. От і все, наша вірменська шаурма в домашніх умовах готова! Смачного!