Вірменська чурчхела

Ви можете приготувати це приголомшливе частування з волоських горіхів, Funduk, кешью і так далі, та й сік підійде абсолютно будь-який на ваш смак, так давайте порадуємо себе ароматною вірменської чурчхелою.
опис приготування:
Це неймовірно смачні ласощі відомо всім без винятку, і якщо вам цікаво, як зробити вірменську Чурчхела, я з задоволенням розповім вам про це. Сама техніка приготування сиропу для чурчхели дуже проста, поетом найскладніше в усьому цьому — це почекати 5 днів, коли наше ласощі буде сохнути. У цьому рецепті приготування вірменської чурчхели я використовувала волоські горіхи і яблучний сік, але ви можете вибрати всі інгредієнти на свій смак, тут підійде абсолютно будь-який сік (з м'якоттю або без) і будь-які горішки.
- горіхи волоські— 2 склянки
- Яблучний сік— 2 склянки
- вода— 1 Склянка
- борошно— 7 Ст. ложок
- цукор— 3 Ст. ложки











Схожі рецепти

Аріса вірменська
У цьому рецепті я повідаю, як приготувати Арісу вірменську. Це традиційне блюдо дуже поширене в Вірменії. Готують його найчастіше в холоди, оскільки така їжа калорійна і добре зігріває. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобиться курка. Можна купувати вже оброблені курячі ч...
читати далі
Вірменська аджика на зиму
Нещодавно ось навчилася готувати вірменську аджику на зиму в домашніх умовах, і поспішаю поділитися з вами результатом. Braai, хміль-сунелі, і якісні стиглі томати, — ось і весь секрет! Спробуйте! опис приготування: Такий простий рецепт вірменської аджики на зиму мені якось порадила подружка. ...
читати далі
Вірменська долма з виноградного листя
Справжня вірменська долма готується тільки з використанням виноградного листя. Рецепт приготування вірменської долми з виноградного листя буде представлений нижче. опис приготування: Щоб приготувати вірменську долму з виноградного листя, потрібно почати з обробки виноградного листя. Справа в т...
читати далі
Вірменська долма
Вірменська долма готується з виноградного листя, фаршу і рису. Подається з мацуном з товченим часником. Свіже листя винограду — щільні, тому їх треба вимочити. Найчастіше використовують консервовані. опис приготування: Вірменська долма готується як з свіжих, так і з консервованих виноградного ...
читати далі
Вірменська гата кругла
На свята в вірменських сім'ях завжди готують гату. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати вірменську гату круглу в домашніх умовах, читайте далі. Ваші гості будуть в захваті від цієї випічки! опис приготування: Вірменська гата є головним атрибутом святкового столу у вірмен. Кавказькі народи ...
читати далі