Шашлики з індички на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви більше віддаєте перевагу шашлик з птиці і шукаєте підходящий і простий рецепт, тоді я розповім вам, як приготувати шашлики з індички на кефірі, вони виходять дивно м'якими і смачними.
Багато хто віддає перевагу дієтичне м'ясо, в такому випадку індичка буде для вас порятунком. Шашлик з індички виходить смачним і ароматним, а також досить соковитим.
У маринад можете додати ваші улюблені спеції.
До такого шашлику подавайте томатний соус, а також салат зі свіжих овочів.
Якщо у вас немає можливості вибратися на природу, не впадай у відчай, шашлик з індички на кефірі, відмінно готується і в духовці.
Смачного!
- Філе індички - 2 кілограма
- Кефір - 500 мілілітрів
- Цибуля - 5 штук
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Перець чорний горошком - 15 штук
- Лавровий лист - 3 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Сіль - За смаком
1
Філе помийте і обсушіть, наріжте середнього розміру шматками.
2
Приготуйте маринад, змішавши всі інгредієнти в мисці, крім болгарського перцю. Цибуля для маринаду наріжте кільцями.
3
Маринад обережно перемішайте, покладіть туди м'ясо, перемішайте і покладіть в холодильник маринуватися на 4 годину.
4
Болгарський перець наріжте великими кубиками і надягайте на шампур, чергуючи м'ясо і перець.
5
Смажте на мангалі або в духовці до готовності.