Шашлик з риби в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати шашлик з риби в духовці можна просто чудовий! Не можна сказати, що він обійдеться дешево, але якщо зробити його на романтичну вечерю для двох, то ви не розоритеся. Зате насолодитеся!
Для приготування шашлику з риби в духовці обов'язково замочіть у воді шпажки, щоб вони не згоріли при запіканні. Цю чудову ідею шашлику з риби в духовці я запозичила на фуршеті, який влаштовували мої друзі. Чудові палички просто розлетілися, чесно кажучи, я боялась, щоб пристойні люди за них не побилися! Успіхів і побалуйте себе!
- Сьомга - 300 грам
- Креветки - 10-12 штук
- Сир - 50-70 грам
- Тісто листкове - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Кунжут - 10 грам
Сьомгу порізати шматочками.
Креветки почистити, сир нарізати кубиками, нанизати на шпажки чергуючи з рибою. Злегка присолите.
Шпажки з рибою обернути смужками тіста. Змастити яйцем і посипати кунжутом.
Випікати 25 хвилин при 180 градусах. Смачного!