Шашлик з риби сазан
(покроковий рецепт з фото)
Коли ми їздимо на ставки рибалити, завжди робимо шашлик з риби сазан. Відразу по приїзду розводимо вогонь і готуємо вугілля, а потім вже починаємо ловити рибу! І перший уловчік відразу йде на шашличок!
Шашлик з риби сазан можна робити цілком, а якщо риба дуже велика, то і шматочками на шампурі. Ніяких особливих маринування свіжа риба не потребує. Якщо будете запікати сазана цілком, то додайте зелень і лимон всередину тушки. Можна маринувати сазана з цибулею і соєвим соусом або гранатовим соком. У будь-якому випадку буде смачно. Все залежить від того скільки у вас є часу. Успіхів і приємного апетиту!
- Короп - 4-5 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Лимон - 1 штука
Рибу почистіть від луски і випатрати.
Рибу поріжте на порційні шматки.
Солона риба, поперчіть і сбризнете соком лимона. Дайте їй постояти хвилин п'ятнадцять.
Смажити рибу на вугіллі по 8 хвилин з кожного боку.