Рецепт Шашлик з риби сазан фото

Шашлик з риби сазан
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Короп
Низькокалорійні, ПП рецепти
На вечерю, На природу
Гарячі страви

Коли ми їздимо на ставки рибалити, завжди робимо шашлик з риби сазан. Відразу по приїзду розводимо вогонь і готуємо вугілля, а потім вже починаємо ловити рибу! І перший уловчік відразу йде на шашличок!


Шашлик з риби сазан можна робити цілком, а якщо риба дуже велика, то і шматочками на шампурі. Ніяких особливих маринування свіжа риба не потребує. Якщо будете запікати сазана цілком, то додайте зелень і лимон всередину тушки. Можна маринувати сазана з цибулею і соєвим соусом або гранатовим соком. У будь-якому випадку буде смачно. Все залежить від того скільки у вас є часу. Успіхів і приємного апетиту!


  • Короп - 4-5 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Лимон - 1 штука
шашлик з риби сазан - фото крок 1
Рибу почистіть від луски і випатрати.
шашлик з риби сазан - фото крок 2
Рибу поріжте на порційні шматки.
шашлик з риби сазан - фото крок 3
Солона риба, поперчіть і сбризнете соком лимона. Дайте їй постояти хвилин п'ятнадцять.
шашлик з риби сазан - фото крок 4
Смажити рибу на вугіллі по 8 хвилин з кожного боку.

Схожі рецепти