Сазан смажений з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Мені б хотілося з вами поділитися дуже простим, але в той же час неймовірно класним варіантом, як приготувати сазана смаженого з цибулею. Прекрасне блюдо для всієї родини на обід або вечерю.
Це простий рецепт сазана смаженого з цибулею можна сміливо назвати одним із самих бюджетних і доступним способів приготувати рибку. Мінімум зусиль і інгредієнтів, а на виході ми отримуємо прекрасне повноцінне гаряче блюдо, яке можна подавати до столу з гарніром, овочами або соусом.
- Короп - 1 штука
- Цибулина - 1 кілограм
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Спершу потрібно підготувати рибку - випатрати, очистити від луски, видалити хвіст і голову, як слід промити.
2. Після наріжте невеликими шматочками. Чим товщі вони будуть, тим довше буде готуватися сазан смажений з цибулею в домашніх умовах.
3. До речі, ікру та молочко я також рекомендую смажити. Борошно з'єднайте з сіллю і перцем. Рибку також трохи підсолити. Можна додати спеції, сушені трави або побризкати соком лимона, наприклад.
4. На сковороду налийте трохи олії і розігрійте. Рибку обваляйте в борошні зі спеціями з усіх боків і викладіть на сковороду. Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки.
5. На окремій сковороді розігрійте масло. Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Викладіть на сковороду і смажте до глибокого золотистого кольору. Рекомендую використовувати в рецепт приготування сазана смаженого з цибулею близько кілограма, так як він прекрасно поєднується з рибою. За бажанням його можна підсолити трохи або додати спеції.
6. От і все, залишилося викласти на тарілку смажену цибулю, а зверху - рибку. Блюдо до подачі готове.
Смачного!
Смачного!