Копчений сазан
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі свій рецепт приготування копченого сазана в домашніх умовах. Прекрасна закуска на всі випадки життя!
Рибка сазан дуже смачна в будь-якому вигляді. Однак, копчена вона ще краще! Для приготування копченого сазана раджу взяти вільхову тріску (я брала два пакети покупної) - вона і аромат, і колір що треба додасть. Дивимося далі рецепт.
- Короп - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Олія - За смаком
Рибку промийте, відріжте голову. Поріжте на шматки.
Натріть сіллю, сумішшю перців, kurkumoy (для золотистого кольору) і загорніть в харчову плівку, надішліть на ніч в холодильник.
Потім вранці підготуйте гриль (коптильню).
Викладаємо на виноградне листя шматки риби. На вугілля викладаємо вільхову тріску.
I копти! Можете брати гарячого або холодного копчення, залежить вже від ваших особистих переваг і особливостей коптильні.
Готовий копчений сазан можна подавати як гарячим, так і холодним до пива. Смачного!