Рецепт Копчений сазан фото

Копчений сазан
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Вегетаріанське харчування
На природу
Страви копчені
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 дн. 12 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі свій рецепт приготування копченого сазана в домашніх умовах. Прекрасна закуска на всі випадки життя!

Опис приготування:

Рибка сазан дуже смачна в будь-якому вигляді. Однак, копчена вона ще краще! Для приготування копченого сазана раджу взяти вільхову тріску (я брала два пакети покупної) - вона і аромат, і колір що треба додасть. Дивимося далі рецепт.

  • Короп - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Олія - За смаком
копчений сазан - фото крок 1
Рибку промийте, відріжте голову. Поріжте на шматки.
копчений сазан - фото крок 2
Натріть сіллю, сумішшю перців, kurkumoy (для золотистого кольору) і загорніть в харчову плівку, надішліть на ніч в холодильник.
копчений сазан - фото крок 3
Потім вранці підготуйте гриль (коптильню).
копчений сазан - фото крок 4
Викладаємо на виноградне листя шматки риби. На вугілля викладаємо вільхову тріску.
копчений сазан - фото крок 5
I копти! Можете брати гарячого або холодного копчення, залежить вже від ваших особистих переваг і особливостей коптильні.
копчений сазан - фото крок 6
Готовий копчений сазан можна подавати як гарячим, так і холодним до пива. Смачного!

Схожі рецепти