Рецепт Шашлик з косулі фото

Шашлик з косулі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Косуля
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шашлик

Якщо ви мисливець, то вам обов'язково потрібно знати цей простий рецепт шашлику з косулі. Крім спецій вам знадобиться сало і гранатовий сік. Одна заковика - шашлик маринується 48 годин. Потерпим? !

За рахунок того, що шашлик з косулі маринувався дві доби, м'ясо виходить дуже ніжним і смачним. Шашлик потрібно подавати з соусами і хріном. При вживанні дичини не вредно пригубити і чарочку горілки. Сало, яким ми обкладає м'ясо косулі дає змогу добре його прожарити і подовше потримати на вугіллі. Успіхів і приємного апетиту!

  • Мясо козулі - 2-3 кілограм
  • Свіже сало - 300 грам
  • Сік гранатовий - 2 склянки
  • Цибуля - 5 штук
  • Перець червоний - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
шашлик з косулі - фото крок 1
М'ясо козулі порізати і скласти в каструлю.
шашлик з косулі - фото крок 2
Цибуля натерти на тертці і додати до м'яса.
шашлик з косулі - фото крок 3
Додати спеції.
шашлик з косулі - фото крок 4
Додати гранатовий сік.
шашлик з косулі - фото крок 5
М'ясо добре перемішати і залишити маринуватися на 48 годин.
шашлик з косулі - фото крок 6
До шашлику якомога приготувати овочі.
шашлик з косулі - фото крок 7
Козулю смажимо на вугіллі, підклавши сало на решітку.
шашлик з косулі - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти