Шашлик з косулі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви мисливець, то вам обов'язково потрібно знати цей простий рецепт шашлику з косулі. Крім спецій вам знадобиться сало і гранатовий сік. Одна заковика - шашлик маринується 48 годин. Потерпим? !
За рахунок того, що шашлик з косулі маринувався дві доби, м'ясо виходить дуже ніжним і смачним. Шашлик потрібно подавати з соусами і хріном. При вживанні дичини не вредно пригубити і чарочку горілки. Сало, яким ми обкладає м'ясо косулі дає змогу добре його прожарити і подовше потримати на вугіллі. Успіхів і приємного апетиту!
- Мясо козулі - 2-3 кілограм
- Свіже сало - 300 грам
- Сік гранатовий - 2 склянки
- Цибуля - 5 штук
- Перець червоний - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
М'ясо козулі порізати і скласти в каструлю.
Цибуля натерти на тертці і додати до м'яса.
Додати спеції.
Додати гранатовий сік.
М'ясо добре перемішати і залишити маринуватися на 48 годин.
До шашлику якомога приготувати овочі.
Козулю смажимо на вугіллі, підклавши сало на решітку.
Смачного!