Печеня з косулі
(покроковий рецепт з фото)
Дичина - це особливий вид м'яса. Його потрібно вчитися правильно готувати. Підхід як до звичайного м'яса не підійде. Специфічний запах і смак диктує свої правила на кухні. Дивіться мій рецепт, все вдасться.
Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати печеню з косулі. Ми будемо витримувати головний продукт в маринаді. Якщо цього не зробити, то текстура буде дуже жорсткою. Гасіння буде проходити досить довго, щоб вийшло ідеальне блюдо: м'яке і соковите печеня.
- Косуля, задня нога - 1 штука
- Кефір 2, 5% - 1 літр
- Помідор - 6 штук
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Білий мелений перець - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Braai - 1 щіпка
- Гірчиця суха - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Гіркий перець мелений - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Оцет 9% - 3 чайних ложки
Ногу козулі обробити на порційний шматки, помийте. Покладіть в миску і залийте водою. Додайте оцет. Залиште її маринуватися на 3 годину.
Після зробіть новий маринад. Кефір з'єднайте з усіма приправами і сіллю. Цибуля чистий, наріжте кубиками, додайте в кефір. М'ясо дістаньте з старого маринаду і залийте новим на 7 годин.
Після цього перекладіть косулю разом з цибулею в каструлю. Помідори з морквою помийте, чистий, пропустіть через блендер. Додайте їх в каструлю. Також влийте півсклянки води.
Гасіть на повільному вогні 2-3 години до готовності. Смачного!