Рецепт Шурпа з косулі фото

Шурпа з косулі
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо, Косуля
Дієтичне харчування
На обід
Супи

Шурпа з косулі - блюдо досить екзотичне. Адже найчастіше цей суп вариться з баранини або яловичини. Достаток спецій робить шурпу ароматної і смачної, спробуйте!

Перед вами класичний рецепт приготування шурпи з косулі. Якщо є бажання, перед тим як варити м'ясо косулі, злегка обсмажте його на сковороді, всього 5-7 хвилин. На рахунок кількості спецій… Зазвичай я їх змішую, так щоб вийшла в цілому одна столова ложка. Гарного вам дня і вдалого приготування шурпи з косулі!

  • Мясо козулі - 500 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Перець гіркий - 1 штука
  • Часник - 8 зубчиків
  • Спеції - За смаком (чорний перець, зіра, koriandr)
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
шурпа з косулі - фото крок 1
Підготовлене м'ясо косулі відварюємо в двох літрах води до готовності. Приблизно 1-2 годину.
шурпа з косулі - фото крок 2
До готового м'яса додаємо нарізану брусочками моркву і цибулю ріпчасту.
шурпа з косулі - фото крок 3
Кладемо картоплю, варимо 15 хвилин.
шурпа з косулі - фото крок 4
Тепер додаємо порізаний болгарський перець і перець гіркий цілком, також кладемо помідори (подрібнені в до м'ясорубці), сіль і спеції. Варимо ще 15 хвилин і знімаємо з вогню. Засипаємо в суп часник, накриваємо кришкою і даємо настоятися 15 хвилин.
шурпа з косулі - фото крок 5
Перед подачею на стіл посипте шурпу подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти