Шурпа з косулі
(покроковий рецепт з фото)
Шурпа з косулі - блюдо досить екзотичне. Адже найчастіше цей суп вариться з баранини або яловичини. Достаток спецій робить шурпу ароматної і смачної, спробуйте!
Перед вами класичний рецепт приготування шурпи з косулі. Якщо є бажання, перед тим як варити м'ясо косулі, злегка обсмажте його на сковороді, всього 5-7 хвилин. На рахунок кількості спецій… Зазвичай я їх змішую, так щоб вийшла в цілому одна столова ложка. Гарного вам дня і вдалого приготування шурпи з косулі!
- Мясо козулі - 500 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Перець гіркий - 1 штука
- Часник - 8 зубчиків
- Спеції - За смаком (чорний перець, зіра, koriandr)
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготовлене м'ясо косулі відварюємо в двох літрах води до готовності. Приблизно 1-2 годину.
До готового м'яса додаємо нарізану брусочками моркву і цибулю ріпчасту.
Кладемо картоплю, варимо 15 хвилин.
Тепер додаємо порізаний болгарський перець і перець гіркий цілком, також кладемо помідори (подрібнені в до м'ясорубці), сіль і спеції. Варимо ще 15 хвилин і знімаємо з вогню. Засипаємо в суп часник, накриваємо кришкою і даємо настоятися 15 хвилин.
Перед подачею на стіл посипте шурпу подрібненою зеленню. Смачного!