Шашлик з корейки баранини
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом для виїзду на природу і розповісти, як зробити найсмачніший у світі шашлик з баранячої корейки, всі мої друзі від нього в цілковитому захваті.
Оскільки ми з друзями дуже часто збираємося на природі, причому як влітку, так і взимку, то я перепробувала у своєму житті купу різних варіантів шашлику, від найпростіших до дуже незвичайних і екзотичних. Однак цей рецепт приготування шашлику з корейки баранини завжди був і буде для мене найсмачнішою, як не крути. На мій погляд, саме баранина з усіх можливих варіантів м'яса підходить для приготування шашлику найбільше. А в поєднанні з ароматною кінзою, цибулькою і спеціями, мяско виходить настільки смачне і соковите, що встояти перед ним не можливо. Тому зараз я розповім вам, як зробити шашлик з корейки баранини, а ви обов'язково спробуйте його приготувати найближчим часом.
- Корейка Бараняча - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Лук червоний - 650 грам(500 г - в маринад, 150 г - для подачі)
- Кінза свіжа - 50-60 грам
- Зіра мелена - 1 Ст. Ложка (в маринад)
- Коріандр мелений - 1 Ст. Ложка (в маринад)
- Сумах - 1 Ст. Ложка (для подачі)
- Сіль - - За смаком