Рецепт Шашлик з корейки баранини фото

Шашлик з корейки баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу , Святковий обід
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Сьогодні я хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом для виїзду на природу і розповісти, як зробити найсмачніший у світі шашлик з баранячої корейки, всі мої друзі від нього в цілковитому захваті.

Опис приготування:

Оскільки ми з друзями дуже часто збираємося на природі, причому як влітку, так і взимку, то я перепробувала у своєму житті купу різних варіантів шашлику, від найпростіших до дуже незвичайних і екзотичних. Однак цей рецепт приготування шашлику з корейки баранини завжди був і буде для мене найсмачнішою, як не крути. На мій погляд, саме баранина з усіх можливих варіантів м'яса підходить для приготування шашлику найбільше. А в поєднанні з ароматною кінзою, цибулькою і спеціями, мяско виходить настільки смачне і соковите, що встояти перед ним не можливо. Тому зараз я розповім вам, як зробити шашлик з корейки баранини, а ви обов'язково спробуйте його приготувати найближчим часом.

  • Корейка Бараняча - 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 500 грам
  • Лук червоний - 650 грам(500 г - в маринад, 150 г - для подачі)
  • Кінза свіжа - 50-60 грам
  • Зіра мелена - 1 Ст. Ложка (в маринад)
  • Коріандр мелений - 1 Ст. Ложка (в маринад)
  • Сумах - 1 Ст. Ложка (для подачі)
  • Сіль - - За смаком
шашлик з корейки баранини - фото крок 1
Отже, насамперед ми промиваємо кінзу, подрібнюємо її і викладаємо в глибоку миску або каструлю.
шашлик з корейки баранини - фото крок 2
Потім очистіть цибулю, нарізаємо його півкільцями і відправляємо в каструлю до кінзи.
шашлик з корейки баранини - фото крок 3
Додаємо спеції і сіль за смаком, перемішуємо все і трохи приминає руками, щоб цибуля пустила сік.
шашлик з корейки баранини - фото крок 4
Далі ретельно промиваємо корейку під проточною водою і витираємо її насухо, нарізаємо баранину на порційні шматочки (по ребрах). Викладаємо корейку в миску з цибулею і кінзою, перемішуємо все і ставимо шашлик на ніч в холодильник для маринування.
шашлик з корейки баранини - фото крок 5
На наступний день можна сміливо насаджувати м'ясо на шампури і відправляти на мангал. Смажимо шашлик, як зазвичай, до рум'яної золотистої скоринки, головне тут - не перетримати шашлик, інакше він буде сухуватий.
шашлик з корейки баранини - фото крок 6
Готовий шашлик викладаємо на тарілку, а поверх нього кладемо нарізану півкільцями і змішаний з сумахом червона цибуля. Смачного!

Схожі рецепти