Рецепт Стейк зі свинячої корейки фото

Стейк зі свинячої корейки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Справжні м'ясоїди по достоїнству оцінять соковитий стейк зі свинячої корейки. Це відмінне блюдо, яке готується на швидку руку. Найкраще для нього брати свинячу корейку. На гарнір - овочі, крупи і т.Д.

Дуже люблю готувати стейк зі свинячої корейки, оскільки це швидко, смачно і легко. Обов'язково доводжу його до готовності в духовці разом з овочами, які і служать легким гарніром для нашого м'яса. Якщо ви хочете блюдо поситнее, приготуйте кашу або макарони.

  • Свиняча корейка - 500 грам
  • Картопля - 1-2 штук
  • Кабачок - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Трави, сіль і прянощі - За смаком
  • Оливкова олія - 100 грам
стейк зі свинячої корейки - фото крок 1
1. Вся принадність цього ситного страви полягає в його простоті. Для приготування нам знадобляться кілька свинячих стейків з корейки, овочі для гарніру і прянощі для смаку і аромату. Нарізаємо свинячу корейку товщиною не більше сантиметра.
стейк зі свинячої корейки - фото крок 2
2. Беремо оливкова олія і додаємо спеції, це буде наш маринад.
стейк зі свинячої корейки - фото крок 3
3. Беремо стейк, поливаємо його нашим маринадом з масла, даємо постояти близько 10 хвилин.
стейк зі свинячої корейки - фото крок 4
4. Зверху викладаємо нарізаний часник, даємо постояти ще 10 хвилин.
стейк зі свинячої корейки - фото крок 5
5. Обсмажуємо з двох сторін на оливковій або рослинному маслі до готовності.
стейк зі свинячої корейки - фото крок 6
6. Нарізаємо наші овочі, включаємо духовку.
стейк зі свинячої корейки - фото крок 7
7. Викладаємо м'ясо і овочі в форму для запікання, відправляємо в духовку на 25 хвилин. Запікаємо при температурі 180 градусів.
стейк зі свинячої корейки - фото крок 8
8. Подаємо стейк зі свинячої корейки в гарячому вигляді. На гарнір можна приготувати будь-яку кашу, картопля або овочі (як в даному випадку).

Схожі рецепти