Стейк зі свинячої корейки
(покроковий рецепт з фото)
Справжні м'ясоїди по достоїнству оцінять соковитий стейк зі свинячої корейки. Це відмінне блюдо, яке готується на швидку руку. Найкраще для нього брати свинячу корейку. На гарнір - овочі, крупи і т.Д.
Дуже люблю готувати стейк зі свинячої корейки, оскільки це швидко, смачно і легко. Обов'язково доводжу його до готовності в духовці разом з овочами, які і служать легким гарніром для нашого м'яса. Якщо ви хочете блюдо поситнее, приготуйте кашу або макарони.
- Свиняча корейка - 500 грам
- Картопля - 1-2 штук
- Кабачок - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
- Трави, сіль і прянощі - За смаком
- Оливкова олія - 100 грам
1. Вся принадність цього ситного страви полягає в його простоті. Для приготування нам знадобляться кілька свинячих стейків з корейки, овочі для гарніру і прянощі для смаку і аромату. Нарізаємо свинячу корейку товщиною не більше сантиметра.
2. Беремо оливкова олія і додаємо спеції, це буде наш маринад.
3. Беремо стейк, поливаємо його нашим маринадом з масла, даємо постояти близько 10 хвилин.
4. Зверху викладаємо нарізаний часник, даємо постояти ще 10 хвилин.
5. Обсмажуємо з двох сторін на оливковій або рослинному маслі до готовності.
6. Нарізаємо наші овочі, включаємо духовку.
7. Викладаємо м'ясо і овочі в форму для запікання, відправляємо в духовку на 25 хвилин. Запікаємо при температурі 180 градусів.
8. Подаємо стейк зі свинячої корейки в гарячому вигляді. На гарнір можна приготувати будь-яку кашу, картопля або овочі (як в даному випадку).