Шашлик з корейки свинини
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить гарячий шашлик на природі? Це дуже популярна страва, яке має багато варіацій на будь-який смак. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати шашлик з корейки свинини в моєму рецепті.
Такий шашлик сподобається тим, хто любить м'ясо пожирніше і ситніше. Крім корейки, ми будемо використовувати і окіст. Крім вибору м'яса, свої переваги варто висловити і про маринаді. Я спробувала один з класичних, ви можете спробувати свій.
- Свиняча корейка - 1 кілограм
- Свинячий окіст - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
- Приправа для шашлику, пакетик - 1 штука
- Приправа для м'яса - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Корейку помийте, наріжте шматочками. Всипте приправу для шашлику, перемішайте.
Окіст помийте, порційно наріжте. Додайте до нього приправу для м'яса і хмелі-сунелі. Перемішайте.
Цибуля чистий, наріжте кільцями. Додайте його до окосту разом з оцтом. Добре перемішайте.
Обидва види м'яса перекладіть в два різних пакети. Закрийте їх і залиште в холодильнику на 8 годин.
Після цього насадите м'ясо на шампури.
Прожарте шашлики на мангалі до готовності. Смачного!