Рецепт Шашлик з корейки свинини фото

Шашлик з корейки свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Цибуля, Свиняча корейка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Хто не любить гарячий шашлик на природі? Це дуже популярна страва, яке має багато варіацій на будь-який смак. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати шашлик з корейки свинини в моєму рецепті.

Такий шашлик сподобається тим, хто любить м'ясо пожирніше і ситніше. Крім корейки, ми будемо використовувати і окіст. Крім вибору м'яса, свої переваги варто висловити і про маринаді. Я спробувала один з класичних, ви можете спробувати свій.

  • Свиняча корейка - 1 кілограм
  • Свинячий окіст - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
  • Приправа для шашлику, пакетик - 1 штука
  • Приправа для м'яса - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
шашлик з корейки свинини - фото крок 1
Корейку помийте, наріжте шматочками. Всипте приправу для шашлику, перемішайте.
шашлик з корейки свинини - фото крок 2
Окіст помийте, порційно наріжте. Додайте до нього приправу для м'яса і хмелі-сунелі. Перемішайте.
шашлик з корейки свинини - фото крок 3
Цибуля чистий, наріжте кільцями. Додайте його до окосту разом з оцтом. Добре перемішайте.
шашлик з корейки свинини - фото крок 4
Обидва види м'яса перекладіть в два різних пакети. Закрийте їх і залиште в холодильнику на 8 годин.
шашлик з корейки свинини - фото крок 5
Після цього насадите м'ясо на шампури.
шашлик з корейки свинини - фото крок 6
Прожарте шашлики на мангалі до готовності. Смачного!

Схожі рецепти