Рецепт Стейк зі свинячої шийки фото

Стейк зі свинячої шийки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже простий рецепт приготування смачних стейків без особливого клопоту. Стейк вийде соковитим і нежирним, що дуже важливо для тих, хто піклується про фігуру і здоров'я.

Опис приготування:

Свиняча шийка - це відмінне м'ясо для того, щоб приготувати смачний і соковитий стейк. Готується він швидко, правда, м'ясо треба буде попередньо замаринувати, тоді воно буде смачнішим. Але, якщо у вас мало часу, спробуйте приготувати м'ясо відразу ж, після того, як підготуєте його. Рецепт, як приготувати стейк зі свинячої шийки, простий, адже чим менше вовтузишся з м'ясом, тим воно натуральніше. Уважно читайте і готуйте. Нехай все вийде смачно!

  • Свиняча шия - 1 кілограм
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Гострий червоний перець - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 3/4 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
стейк зі свинячої шийки - фото крок 1
Спочатку м'ясо миємо й нарізаємо шматочками товщиною приблизно по 1.5 см.
стейк зі свинячої шийки - фото крок 2
Посипаємо кожен стейк сумішшю спецій і солі і відправляємо в холодильник промаринуватися хоча б на годину.
стейк зі свинячої шийки - фото крок 3
Викладаємо стейки на решітку духовки. Духовку розігріваємо до 220 градусів. Ставимо грати в духовку, на нижній ярус духовки ставимо деко, в який наливаємо воду.
стейк зі свинячої шийки - фото крок 4
Через 25-30 хвилин після того, як поставили стейки в духовку, їх слід перевернути на решітці на іншу сторону. Якщо вода в листі википіла, обов'язково долийте ще.
стейк зі свинячої шийки - фото крок 5
Відправляємо м'ясо назад в духовку ще хвилин на 15.

Схожі рецепти