Рецепт Гуляш зі свинячої шийки фото

Гуляш зі свинячої шийки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти
Пісні страви
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування гуляшу зі свинячої шийки. Нехай в цьому рецепті і не яловичина, але зі свининою блюдо виходить дуже смачним.

Звичайно, для приготування справжнього угорського гуляшу потрібна яловичина. Але, цей рецепт приготування свинини дозволить зробити домашнє блюдо дуже смачним. Хоч гуляш з свинини не буде класичним блюдом, від цього він не стане менш смачним.

  • Паприка - 3 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Крем - 150 грам
  • Свиняча шийка - 1 кілограм
  • Заголовок Бондюель - 10 грам
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Помідори червоні - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
гуляш зі свинячої шийки - фото крок 1
1. Тонкими півкільцями нарізаємо цибулю і спассірум його в каструлі, де будемо готувати гуляш (дно каструлі повинно бути товстим). На середньому вогні готуємо 2-3 хвилини. Лук повинен стати напівпрозорим. Додаємо спеції і пару хвилин готуємо ще, помішуючи для того, щоб добре змішалися масло і паприка.
гуляш зі свинячої шийки - фото крок 2
2. На м'ясі зрізаємо зайвий жир, потім нарізаємо його кубиками, приблизно близько трьох сантиметрів, і додаємо в цибулю. З усіх боків злегка обсмажуємо.
гуляш зі свинячої шийки - фото крок 3
3. Додаємо воду так, щоб м'ясо покрилося майже повністю. Потім солимо і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і готуємо з нещільно прилягає кришкою приблизно близько години, а може і трохи більше. Поки м'ясо не стане м'яким.
гуляш зі свинячої шийки - фото крок 4
4. Очищаємо помідор, нарізаємо маленькими кубиками і приблизно за 30 хвилин до готовності м'яса додаємо до свинини. Коли свинина буде готова, додаємо кукурудзяну муку і сметану. Борошно додавати потроху.
гуляш зі свинячої шийки - фото крок 5
5. Добре розмішуємо і доводимо до кипіння. Перевіряємо на сіль і подаємо до столу.

Схожі рецепти