Гуляш зі свинячої шийки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гуляшу зі свинячої шийки. Нехай в цьому рецепті і не яловичина, але зі свининою блюдо виходить дуже смачним.
Звичайно, для приготування справжнього угорського гуляшу потрібна яловичина. Але, цей рецепт приготування свинини дозволить зробити домашнє блюдо дуже смачним. Хоч гуляш з свинини не буде класичним блюдом, від цього він не стане менш смачним.
- Паприка - 3 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Крем - 150 грам
- Свиняча шийка - 1 кілограм
- Заголовок Бондюель - 10 грам
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Помідори червоні - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
1. Тонкими півкільцями нарізаємо цибулю і спассірум його в каструлі, де будемо готувати гуляш (дно каструлі повинно бути товстим). На середньому вогні готуємо 2-3 хвилини. Лук повинен стати напівпрозорим. Додаємо спеції і пару хвилин готуємо ще, помішуючи для того, щоб добре змішалися масло і паприка.
2. На м'ясі зрізаємо зайвий жир, потім нарізаємо його кубиками, приблизно близько трьох сантиметрів, і додаємо в цибулю. З усіх боків злегка обсмажуємо.
3. Додаємо воду так, щоб м'ясо покрилося майже повністю. Потім солимо і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і готуємо з нещільно прилягає кришкою приблизно близько години, а може і трохи більше. Поки м'ясо не стане м'яким.
4. Очищаємо помідор, нарізаємо маленькими кубиками і приблизно за 30 хвилин до готовності м'яса додаємо до свинини. Коли свинина буде готова, додаємо кукурудзяну муку і сметану. Борошно додавати потроху.
5. Добре розмішуємо і доводимо до кипіння. Перевіряємо на сіль і подаємо до столу.