Гуляш зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся цікавим, смачним і в той же час простим рецептом гуляшу зі свинячої печінки. Вам сподобається смак і ситість цього делікатесу, навіть якщо ви не дуже любите субпродукти. Доповнить будь-який гарнір!
Рецепт приготування гуляшу зі свинячої печінки простий і невигадливий, але ось блюдо, яке виходить в результаті, - просто вищий клас! Печінка ніжна і прямо-таки тане в роті! Тим більше, що після замочування в молоці ні присмаку, ні запаху або кольору дивного не залишається. Ви отримуєте готовий очищений продукт!
- Печінка свиняча - 500 грам
- Молоко - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Цибуля - 200 грам(2-3 штук)
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вино біле - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Борошно - 0.5 склянки
1. Печінка моєму, очищаємо від плівок і всього зайвого. Щоб страва не гірчило, замочимо печінку в холодному молоці.
2. У молоці печінку повинна постояти хоча б півгодини. Тим часом підготуємо всі інгредієнти. Цибуля очистимо і подрібнити. Обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії. Шматочки печінки дістаємо з молока, щедро кожен обваляти в молоці і теж відправляємо смажитися.
3. Смажимо приблизно 10 хвилин на середньому вогні, потім залишаємо остигати на тарілці. Тим часом в цю ж сковорідку виливаємо сметану і томатну пасту. Додамо спеції і приблизно ложку просіяного борошна (щоб швидше загусло). Доводимо до кипіння соус, потім додамо назад печінку. Згасимо її в соусі ще 15 хвилин.
4. От і все! Подаємо зі свіжою зеленню!