Гуляш свинячої
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати гуляш свинячий. Ця страва вже давно стало класикою ситної і смачної кухні. Рекомендую приготувати і вам і подати з будь-яким гарніром! пробуйте!
Розповім, як приготувати класичний варіант гуляшу. Смачно і ситно, скажу я вам, виходить! М'ясо за рахунок сильної засмажкою спочатку залишається соковитим зсередини і не віддає весь свій сік бульйону. В результаті блюдо виходить неймовірно смачним і ситним, воно відмінно доповнить будь-який гарнір!
- Свинина - 500 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Розжарити масло і обсмажити в ньому лук до рум'яності.
2. Коли цибуля стане майже повністю коричневим, додамо м'ясо і спеції, продовжуємо смажити на силнее вогні, поки м'ясо не візьметься скоринкою.
3. Як тільки ви перестанете бачити рожеві шматочки, зменшимо вогонь до мінімального, заливаємо воду і додамо спеції або зелень за смаком. Тушкуємо до готовності м'яса під кришкою.
4. Ну от і все! Готуйте гарнір і подавайте блюдо до столу!