Рецепт Гуляш свинячої фото

Гуляш свинячої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати гуляш свинячий. Ця страва вже давно стало класикою ситної і смачної кухні. Рекомендую приготувати і вам і подати з будь-яким гарніром! пробуйте!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати класичний варіант гуляшу. Смачно і ситно, скажу я вам, виходить! М'ясо за рахунок сильної засмажкою спочатку залишається соковитим зсередини і не віддає весь свій сік бульйону. В результаті блюдо виходить неймовірно смачним і ситним, воно відмінно доповнить будь-який гарнір!

  • Свинина - 500 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
гуляш свинячої - фото крок 1
1. Розжарити масло і обсмажити в ньому лук до рум'яності.
гуляш свинячої - фото крок 2
2. Коли цибуля стане майже повністю коричневим, додамо м'ясо і спеції, продовжуємо смажити на силнее вогні, поки м'ясо не візьметься скоринкою.
гуляш свинячої - фото крок 3
3. Як тільки ви перестанете бачити рожеві шматочки, зменшимо вогонь до мінімального, заливаємо воду і додамо спеції або зелень за смаком. Тушкуємо до готовності м'яса під кришкою.
гуляш свинячої - фото крок 4
4. Ну от і все! Готуйте гарнір і подавайте блюдо до столу!

Схожі рецепти