Бажання зі свинячої шиї
(покроковий рецепт з фото)
Зі свіжого шматочка м'яса можна зробити неймовірне безліч смачних і ситних страв. Я ж хочу запропонувати запекти його з ароматними спеціями, часником і гірчицею. Любіть буженину? тоді запам'ятовуйте!
Ця страва добре тим, що може бути подано до столу як в якості гарячого блюда - з гарніром або овочами, так і в якості холодного - на бутербродах, наприклад. Гірчиця і спеції - це лише один з можливих варіантів маринаду. Ви можете використовувати також гострий томатний соус, сушені трави, соєвий соус і т.Д. Хочу поділитися з вами способом, як приготувати буженину зі свинячої шиї, але прекрасно підійде також відбивна.
- Свинячий ошийок - 400 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком
1. М'ясо вимийте і промокніть паперовою серветкою.
2. Очистіть часник і наріжте дрібно. Можна пропустити через прес.
3. З'єднайте в невеликій мисці сіль, спеції для м'яса і часник. Перемішайте і отриманою сумішшю натріть свинину з усіх боків.
4. Додайте гірчицю за смаком.
5. Викладіть м'ясо на лист фольги і щільно загорніть. Приберіть в холодильник на годинку (можна залишити на ніч, щоб свинина добре просочилася). Потім викладіть на деко і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30-40 хвилин до готовності. Час залежить від розміру шматочка. В середньому кілограм м'яса запікається годину.